Στον ανακριτή ο 43χρονος που βίαζε τη 13χρονη αφού πρώτα νάρκωνε τον πατέρα της

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα για να απολογηθεί ο 43χρονος που φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του φίλου του αφού πρώτα του έριχνε ισχυρά υπνωτικά χάπια στο ρόφημα του.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, η 13χρονη βρέθηκε το καλοκαίρι στα Χανιά για να επισκεφθεί τον πατέρα της καθώς η ίδια μένει στο Βέλγιο με την μητέρα της.

Ο εφιάλτης που έζησε στα χέρια του 43χρονου Λιβανέζου ήταν απερίγραπτος, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι διωκτικές αρχές, ο συγκεκριμένος άνδρας πήγαινε συχνά στο σπίτι του φίλου του, τον νάρκωνε και στη συνέχεια βίαζε συστηματικά την 13χρονη.

Μάλιστα, φαίνεται πως η ανήλικη ήταν θύμα βιασμού για πάνω από δύο μήνες με την ιατροδικαστική εξέταση να κάνει λόγο για κατά και παρά φύσιν βιασμό.

Η υπόθεση ήρθε στο… φως όταν η 13χρονη επέστρεψε στο Βέλγιο όπου η μητέρα της παρατήρησε κάποιες αλλαγές στην συμπεριφορά της, ενώ επιχείρησε να βάλει τέλος και στη ζωή της. Τότε η μητέρα της ψάχνοντας το κινητό της κόρης της είδε έκπληκτη τα χυδαία μηνύματα του 43χρονου αλλά και τις απειλές του, που έλεγε πως αν μιλήσει η 13χρονη τότε θα κάνει κακό στους γονείς της.

Η μητέρα, του έστειλε μήνυμα υποδυόμενη ότι ήταν η 13χρονη. Εκείνος απάντησε στέλνοντας ένα πρόστυχο προσωπικό του βίντεο. Αμέσως η μητέρα της απευθύνθηκε στις αρχές του Βελγίου και σε συνεργασία με την Interpol εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ο εισαγγελέας Χανίων του έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για βιασμό ανηλίκου στον 43χρονο.

Πηγή: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ