Φρικτό θάνατο στα χέρια ληστών βρήκε μία 80χρονη

Συγκλονισμένη είναι τοπική κοινωνία της Κορινθίας μετά την είδηση ότι μία ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια ληστών στο χωριό Πουλίτσα .

Σύμφωνα με το loutraki365.gr, η 80χρονη βρισκόταν στο κρεβάτι της με αναπνευστική υποστήριξη, όταν οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της. Οι δράστες την έδεσαν και την φίμωσαν, και αφού έψαξαν όλο το σπίτι πήραν μία τηλεόραση.

Οι κακοποιοί φεύγοντας δεν έλυσαν την άτυχη ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει οξυγόνο από την ειδική συσκευή που είχε, και να βρει τραγικό θάνατο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι η δεύτερη περίπτωση ληστείας με ανθρωποκτονία σε ηλικιωμένη γυναίκα μέσα σε τρεις ημέρες. Στο Κερατσίνι μια 87χρονη δέχτηκε φονικά χτυπήματα από ληστές, ενώ στην Καλλιθέα απείλησαν να κόψουν το δάχτυλο σε μια 94χρονη για να της πάρουν το δαχτυλίδι που φορούσε.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε βρεθεί νεκρός από πυροβόλο όπλο, μέσα στο σπίτι του στην Πουλίτσα Κορινθίας και ένας 67χρονος άνδρας. Ο 67χρονος, έφερε τραύματα από κυνηγετική καραμπίνα. Ωστόσο, οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή πληροφοριών: loutraki365.gr

Πηγή ΦΩΤΟ: korinthostv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ