Σε κρίσιμη κατάσταση η 25χρονη που μαχαιρώθηκε από τον αδελφό της φίλης της

Μάχη έδωσαν οι γιατροί για να κρατήσουν στην ζωή την 25χρονη κοπέλα που το απόγευμα της Δευτέρας μαχαιρώθηκε αναίτια από τον αδερφό της φίλης της μέσα στο σπίτι της δεύτερης στη Λαμία.

Το χειρουργείο ήταν επιτυχημένο και οι γιατροί σταμάτησαν την αιμορραγία στους πνεύμονες που είχαν πολλά τραύματα. Τραύματα επίσης φέρει και στα νεφρά. Η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί όμως, σύμφωνα με τους γιατρούς το επόμενο 48ωρο είναι ιδιαίτερο κρίσιμο.

Όλα έγιναν περίπου στις 18:00 το απόγευμα στην οδό Υψηλάντη, μπροστά στα μάτια των 2 ανήλικων παιδιών. Το θύμα βρισκόταν στο σπίτι φίλης της. Ήταν κάτι που έκανε πολύ συχνά καθώς βοηθούσε στο διάβασμα τα παιδιά της.

Χθες μαζί με τις δυο κοπέλες και τα παιδιά, δύο ανήλικα κορίτσια, καθώς το αγόρι που είναι πιο μικρό δεν ήταν στο σπίτι, βρισκόταν και ο αδερφός της ιδιοκτήτριας.

Κάποια στιγμή ο 38χρονος, έχασε τον έλεγχο, το μυαλό του θόλωσε, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισε να μαχαιρώνει ξανά και ξανά την 25χρονη Μαρία, που έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα.Επικράτησαν στιγμές πανικού

Παντού υπήρχε αίμα. Τα δύο κορίτσια ούρλιαζαν, στην θέα της κοπέλας. Το ένα φώναζε συνεχώς¨ ο θείος μαχαίρωσε την Μαρία, ο θείος μαχαίρωσε την Μαρία¨ Η μητέρα τους, την κρατούσε αγκαλιά και προσπαθούσε να την βοηθήσει.

Οι φωνές αναστάτωσαν την γειτονιά. Κλήθηκε ασθενοφόρο και αστυνομία. Πρώτοι έφτασαν στο σπίτι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Είδαν τον 38χρονο γεμάτο αίματα. Τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ εκείνος δεν προέβαλε καμία αντίσταση.

Στο μεταξύ έφτασε και το ασθενοφόρο. Οι διασώστες μετέφεραν γρήγορα την κοπέλα στο νοσοκομείο, όπου ήδη οι γιατροί είχαν ενημερωθεί για την κατάσταση που θα αντιμετώπιζαν.Τι ήταν αυτό που έκανε τον 38χρονο να μαχαιρώσει την Μαρία; Κανείς δεν ξέρει. Δράστης και θύμα γνωρίζονταν ελάχιστα. Ο 38χρονος ήταν χαμένος ακόμη και πολλές ώρες μετά, δεν ήταν σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, εμφανίστηκε μετανιωμένος. ¨Μετάνιωσα¨, είπε στους αστυνομικούς, χωρίς όμως να δώσει σαφείς εξηγήσεις για τους λόγους που όπλισαν το χέρι του. Οι πληροφορίες του tvstar.gr λένε πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Σήμερα αναμένεται στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη του.

Πηγή: tvstar.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ