Ανατροπή λεωφορείου των ΚΤΕΛ Δράμας με 13 επιβάτες – Στο νοσοκομείο οκτώ τραυματίες – ΒΙΝΤΕΟ

Ανατροπή λεωφορείου του ΚΤΕΛ το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Δράμα σημειώθηκε λίγο έξω από τη Δράμα, στο ύψος του χωριού Συμβολή, γύρω στις 6 το πρωί.

Από το λεωφορείο απεγκλωβίστηκαν 13 επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου. Πολλοί εκ των επιβαινόντων απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια στελεχών της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με στοιχεία από την Πυροσβεστική τραυματίστηκαν ελαφρά οκτώ άτομα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο της Δράμας.

Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια που προκάλεσαν την ανατροπή του λεωφορείου του ΚΤΕΛ.

Οι τελευταίες πληροφορίες από τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ Δράμας για την ανατροπή του λεωφορείου

“Το ευχάριστο είναι ότι ο κόσμος που είχε μέσα, είχε 13 επιβάτες, δεν έπαθαν κάτι εκτός από κάτι μώλωπες και ένα σπάσιμο ενός χεριού. Το λεωφορείο ντεραπάρησε και έπεσε στο χωράφι” δήλωσε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Δράμας, Θεόδωρος Χατζόπουλος, στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon.

“Περιμένουμε γερανό να έρθει να σηκώσει το λεωφορείο. Ο οδηγός είναι στο νοσοκομείο, έχει χτυπήσει στο κεφάλι του. Πάντως είναι καλά δεν έχει σοβαρό πρόβλημα” ανέφερε.

“Δεν υπήρχε πρόβλημα στο λεωφορείο, ήταν καινούργιο. Ξεκίνησε από την Αθήνα. Δεν είδα τον οδηγό ακόμα. Δεν υπήρχε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου” συμπλήρωσε

Δείτε το βίντεο:

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο που ανετράπη το λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ με 13 επιβάτες που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Δράμα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη λίγο έξω από τη Δράμα.

Από το λεωφορείο απεγκλωβίστηκαν 13 επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στο σημείο του τροχαίου παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας.Πηγή ΦΩΤΟ: rthess.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ