Πατροκτόνος της Ζακύνθου: Αδελφέ μου, ξαναγεννήθηκα

Της Δήμητρας Πανανού

«Ο Αλέξης είναι πάρα πολύ ήρεμος. Όταν πήγα στα κρατητήρια να τον δω, μου είπε με ανακούφιση: «Αδελφέ μου, ξαναγεννήθηκα». Το εννοούσε. Δεν έχει μετανιώσει ούτε στιγμή γι’ αυτό που έκανε, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη φυλακή», αναφέρει στη Realnews ο ετεροθαλής αδερφός του 26χρονου πατροκτόνου στη Ζάκυνθο, επιβεβαιώνοντας την επί σειρά ετών κακοποίηση που δεχόταν αυτός και τα αδέρφια του από τον «βάρβαρο», όπως τον χαρακτηρίζει, πατριό του.

Έχοντας περάσει άσχημα παιδικά χρόνια, γεμάτα θλίψη και οργή, οι δυο τους είχαν μετακομίσει τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα.

Οι οικονομικές δυσκολίες, όμως, ανάγκασαν τον Αλέξη να επιστρέψει στο νησί προκειμένου να αναλάβει τη λειτουργία του ψητοπωλείου που αποτελούσε οικογενειακή επιχείρηση.

Αυτή -όπως φαίνεται- ήταν η αρχή του τέλους για τη σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν ως ταχυδρόμος.

«Εβλεπα ότι ο Αλέξης ήταν στεναχωρημένος, ότι κάτι τον βασάνιζε. Δεν μιλούσε, όμως, ποτέ. Αυτό το κακό έχει ο αδερφός μου. Τα κρατούσε μέσα του. Τελικά δεν άντεξε», λέει ο Τάσος, που βρίσκεται στο πλευρό του αδερφού του και της οικογένειάς του από την πρώτη στιγμή.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε όλο το ρεπορτάζ της Realnews

Πηγή: real.gr

Πηγή φωτό: imerazante.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ