Η μυστική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και οι 5 συλλήψεις – Τι βρέθηκε στα σπίτια των χιτλερικών της “Combat 18 Hellas”

Σε πέντε συλλήψεις έχει προχωρήσει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία στο πλαίσιο της πανελλαδικής επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις, εμπρησμό, διακεκριμένες φθορές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και

Στα σπίτια τους έχουν βρεθεί 50 κιλά νιτρική αμμωνία, βόμβες μολότοφ, πλήθος κροτίδων, βιβλία και φυλλάδια ακροδεξιού περιεχομένου, σύμβολα (σημαίες ακροδεξιού συμβολισμού), ψηφιακά πειστήρια, μαχαίρια, σπαθί και σουγιάδες, αντιασφυξιογόνος μάσκα, ρόπαλα και σιδερογροθιές, κυνηγετικά όπλα, φιαλίδια βουτανίου και μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ επιπλέον βρίσκονται σε εξέλιξη τρεις κατ’ οίκον έρευνες στο νομό Αττικής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι πάνοπλοι αξιωματικοί, παρουσία εισαγγελέων, έχουν επιχειρήσει σε χώρους στις περιοχές του Μενιδίου, το Χαϊδάρι, την Καλλιθέα και τα Ιωάννινα.

Πρόκειται για συνέχεια της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα και πάλι από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Φέρονται να έχουν εμπλοκή μεταξύ άλλων στην επίθεση στο στέκι των αναρχικών “Δίστομο” στον Άγιο Παντελεήμονα, στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη στα Πατήσια, καθώς και την επίθεση στο αναρχικό στέκι “Σινιάλο” στο Αιγάλεω.

Μέλη της χιτλερικής φράξιας κατηγορούνται και για τη βεβήλωση του μνημείου του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ