Μόνο στο enikos.gr: Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ μιλά για τον εμπρησμό στο Μικρολίμανο – Το αυτοκίνητο έλιωσε στην άσφαλτο- ΦΩΤΟ

Της Τζίνας Αρβανίτη

Δεν έχω δεχθεί απειλές και δεν έχω διενέξεις. Όμως, σε ό,τι αφορά στην τρομοκρατία στη χώρα μας, σκέφτομαι φωναχτά και λέω τις απόψεις μου ευθαρσώς”, δήλωσε στο enikos.gr, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Κουλιζάκος (1992), μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του που έγινε έξω από το σπίτι του στο Μικρολίμανο τα ξημερώματα της Δευτέρας.

“Την υπόθεση έχουν αναλάβει αστυνομικοί αλλά και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι με έχουν καλέσει αύριο για την υπόθεση. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, χρησιμοποιήθηκε κάποιο εύφλεκτο υλικό. Το αυτοκίνητο έλιωσε στην άσφαλτο, δεν έμεινε τίποτα”, ανέφερε στο enikos.gr ο κ. Κουλιζάκος.

“Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο 30 μέτρα από το σπίτι μου. Με ειδοποίησαν γείτονες και πριν προλάβω να κατέβω στο δρόμο, το αυτοκίνητο είχε ήδη παραδοθεί στις φλόγες. Τόσο εγώ όσο και οι αρχές, εκτιμούμε ότι πρόκειται για συγκεκριμένες περιθωριακές ομάδες που προβαίνουν σε τέτοιου είδους πράξεις”, τόνισε στο enikos.gr ο Γιάννης Κουλιζάκος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ