Νέο χειρουργείο για τον πατέρα που χαροπαλεύει μετά το τροχαίο της Κρήτης

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ ο 47χρονος πατέρας από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 3 Ιανουαρίου στην Εθνικό Οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος υποβλήθηκε σήμερα σε νέα χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστούν κάποια ορθοπεδικά τραύματα.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα του τοποθετήσουν νάρθηκα στον αυχένα καθώς το κάταγμα που έχει υποστεί στο συγκεκριμένο σημείο, δεν αντιμετωπίζεται με χειρουργείο.

Η 15χρονη κόρη της οικογένειας, η Χριστίνα, υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση προκειμένου οι γιατροί να καυτηριάσουν ένα αγγείο και να σταματήσουν την αιμορραγία.

Η 15χρονη έμαθε την τραγική αλήθεια μόλις πριν λίγες ώρες και από τότε δεν έχει σταματήσει να ζητάει τη μητέρα της και την αδελφή της και γι’αυτό το λόγο, ψυχολόγοι βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της.

Στο νοσοκομείο είναι η μία από τις δύο γιαγιάδες της οικογένειας για να βρίσκεται στο πλευρό της μικρής Χριστίνας.

Η 19χρονη Μαίρη και η 41χρονη μητέρα της που χάθηκαν από το φριχτό αυτό τροχαίο, θα κηδευτούν την Παρασκευή (12/1) στο δημοτικό κοιμητήριο της Ρόδου. Πηγή: ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ