Η μαρτυρία – κλειδί αυτόπτη του τροχαίου που είχε ο Αγγελίδης – ΒΙΝΤΕΟ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έπειτα από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Κυριακής, δίνει ο γνωστός παρουσιαστής, Κωνσταντίνος Αγγελίδης.

Έπειτα από πολύωρο χειρουργείο στο κεφάλι νοσηλεύεται στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας.

Μία γυναίκα που βρέθηκε στο σημείο, λίγα δευτερόλεπτα μετά το ατύχημα, είπε μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, πως είδε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη πεσμένο στο δρόμο.

«Το παλικάρι ήταν στο δρόμο, κάτω πεσμένο. Δεν ξέραμε καν ποιος είναι και επειδή πριν έξι μήνες είχαμε και εμείς ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, έβαλα τις φωνές και σταματήσαμε να κατέβω κάτω να δούμε τι γίνεται. Το λεωφορείο ήταν σταματημένο ακριβώς έτσι όπως λέτε, ο κύριος όμως που οδηγούσε το λεωφορείο, δεν είχε κατέβει στο δρόμο. Εμένα, ο καλύτερός μου φίλος, μπήκε μέσα στο λεωφορείο, πήρε τον πυροσβεστήρα και έσβησε τη μηχανή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, είχε σπασμούς κάτω στο δρόμο, ήταν ξαπλωμένος και δεν τον γύρισαν για να μη γυρίσει σε αιμάτωμα. Εγώ ήμουν εκεί, από επάνω του, του μίλαγα. Του έλεγα να κάνει υπομονή, γιατί θα ερχόταν το ΕΚΑΒ, αλλά το ΕΚΑΒ δεν ερχόταν, είχαν περάσει 10 λεπτά. Όταν ήρθε το ΕΚΑΒ, με πήραν από εκεί γιατί θα τον γύριζαν για να μην δω το πρόσωπό του», πρόσθεσε συγκλονισμένη.

Σημείωσε επιπλέον ότι ο Αγγελίδης ανταποκρινόταν σε αυτά που του έλεγε.

Δείτε το βίντεο από το “Ε”:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ