Οι πρώτες εικόνες από το σπίτι που έκανε έφοδο η Αντιτρομοκρατική – ΒΙΝΤΕΟ

Στην οδό Δεινοστράτους στο Παγκράτι βρίσκεται το ένα από τα τρία σπίτια στα οποία επιχείρησε από νωρίς σήμερα το πρωί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μέσα στο οποίο διεξάγονται έρευνες και συλλέγεται ύποπτο υλικό, όπως υπολογιστές, usb και άλλα ηλεκτρονικά μέσα.

Στο συγκεκριμένο, γωνιακό σπίτι στην οδό Δεινοκράτους υπήρχαν τρία άτομα τα οποία και συνελήφθησαν.

Από την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής προσήχθησαν οκτώ άνδρες και μια γυναίκα, όλοι τουρκικής καταγωγής, από τρία διαμερίσματα στον Νέο Κόσμο και στην Καλλιθέα, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο ένας από τους προσαχθέντες καταζητείτο για παρόμοια υπόθεση Τούρκων που είχαν συλληφθεί στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα διαμερίσματα έχουν βρεθεί αρκετοί φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, usb, ρολόγια, καλώδια και βάζα με άγνωστη ουσία που παραπέμπουν σε κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών. Όλα τα υλικά θα μεταφερθούν για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι οκτώ εμπλεκόμενοι στην υπόθεση εντοπίστηκαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έπειτα από πληροφορίες για ύποπτες κινήσεις στην περιοχή και ύστερα από έρευνα, συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα στοιχεία που οδήγησαν στη σημερινή επιχείρηση.

Για την υπόθεση αναμένεται να ανακοινωθούν λεπτομέρειες μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ