Χειροπέδες στον οδηγό που είχε ξεφύγει από μπλόκο στα Εξάρχεια

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τον οδηγό που τα ξημερώματα της Τετάρτης, λίγο έλειψε να παρασύρει συναδέλφους τους έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Συνελήφθη χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο οδηγός που προσπάθησε να παρασύρει με το ΙΧ αυτοκίνητό του αστυνομικό της διμοιρίας που φρουρεί τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα. Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη στη 01.15, ξημερώματα Τετάρτης, δύο μέρες μετά την ένοπλη επίθεση εναντίον της ίδιας δύναμης, στο ίδιο ακριβώς σημείο, στην συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Διδότου.

Οι αστυνομικοί είδαν ξαφνικά ένα ΙΧ αυτοκίνητο να μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα από την οδό Ανδρέα Μεταξά και με ελιγμούς να φτάνει στο φανάρι, όπου σταμάτησε.

Οι σκοποί της διμοιρίας πλησίασαν για να ελέγξουν τον άνδρα που οδηγούσε, αλλά αυτός έκανε πρώτα όπισθεν κι έπειτα μπροστά με ταχύτητα, προσπαθώντας να χτυπήσει τον έναν από τους σκοπούς.

Στη συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει, αλλά ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε το λάστιχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί σε μικρή απόσταση στην Ιπποκράτους

Ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αλλά από τα στοιχεία που προέκυψαν εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το βράδυ στο σπίτι του.

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ