Νέα εξέλιξη για τη δολοφονία της εφοριακού – Που εντοπίστηκε το σήμα του κινητού της μετά το έγκλημα – ΒΙΝΤΕΟ

Το εξαφανισμένο κινητό τηλέφωνο της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη “μίλησε” και οδηγεί τις έρευνες της Ασφάλειας για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της άτυχης εφοριακού στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών.

Αρκετές ώρες μετά το έγκλημα στις 18 Οκτωβρίου, το κινητό τηλέφωνο του θύματος εξέπεμψε σήμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Έθνος”, από την οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια.

Στη συνέχεια το σήμα έπαψε να εκπέμπεται και έκτοτε τα ίχνη της συσκευής χάθηκαν, πιθανότατα διότι το τηλέφωνο καταστράφηκε από τους δράστες.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας από την πρώτη στιγμή είχαν ζητήσει την άρση του απορρήτου για τη σύνδεση που χρησιμοποιούσε η άτυχη Δώρα και έτσι κατάφεραν για λίγα δευτερόλεπτα να “πιάσουν” το γεωγραφικό στίγμα του κινητού.

Το γεγονός ότι εξέπεμψε από την οδό Μενάνδρου, έναν δρόμο στο κέντρο της Αθήνας που αποτελεί κατά καιρούς κέντρο διακίνησης πάσης φύσεως κλεμμένων αντικειμένων, προσανατολίζει τις έρευνες προς το ενδεχόμενο της ληστείας.

Προς το σενάριο δηλαδή ο δράστης να δολοφόνησε την 32χρονη εφοριακό και στη συνέχεια να επιχείρησε να πουλήσει για λίγα ευρώ το κινητό της τηλέφωνο στην Ομόνοια.

Στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα δεν βρέθηκε η τσάντα της, η οποία περιείεχε και το κινητό της.

Παρά τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε μια μεγάλη περίμετρο γύρω από το Β’ νεκροταφείο, η τσάντα δεν βρέθηκε πουθενά, επειδή πιθανότατα ο δράστης την πήρε μαζί του κατά τη διαφυγή του.

Σύμφωνα με την έρευνα, η Δώρα Ζέμπερη την είχε μαζί της κατά τη διαδρομή προς το κοιμητήριο, όπως φαίνεται και από οπτικό υλικό που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από κάμερες ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται στην περιοχή.

Πολίτες που βρήκαν στην ευρύτερη περιοχή παρατημένες τσάντες τις παρέδωσαν στην Αστυνομία, αλλά όπως διαπιστώθηκε, δεν ανήκαν στο θύμα.

Πηγή: Εφημερίδα “Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ