Ανατροπή στη ληστεία με το σκηνοθετημένο τροχαίο – Το “θύμα” υπεξαίρεσε τα χρήματα

Ραγδαίες ήταν χθες οι εξελίξεις και οι ανατροπές, γύρω από την φερόμενη ληστεία σε βάρος υπαλλήλου του λογιστηρίου των Αρσάκειων Σχολείων Πάτρας, με λεία 80.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η 36χρονη λογίστρια, συνελήφθη χθες το βράδυ από την Αστυνομία για ψευδή κατάθεση, δηλαδή ότι επικαλέστηκε πως έπεσε θύμα ληστείας, η οποία στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ.

Η ιστορία όμως, φαίνεται ότι πηγαίνει σε βάθος, καθώς η 36χρονη φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση υπεξαίρεσης 80.000 ευρώ, που είχε αποκαλυφθεί παλαιότερα και οι έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Το χρονικό της “μαϊμού” ληστείας

Χθες στις 8 το πρωί, η 36χρονη λογίστρια, αναχώρησε από τα Αρσάκεια Σχολεία Πάτρας, και κάποια στιγμή τηλεφώνησε στην Αστυνομία για να καταγγείλει ότι μόλις είχε πέσει θύμα ληστών, κάτω από τη γέφυρα στην οδό Γαληνού, στον Άγιο Βασίλειο.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Άμεσης Δράσης και σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η γυναίκα στους αστυνομικούς, αναγκάστηκε να ακινητοποιήσει το όχημά της, καθώς μπροστά της, είπε ότι βρήκε πεσμένο στο δρόμο, ένα δίκυκλο.

Ταυτόχρονα, ανέφερε στην αστυνομία ότι ένα αγροτικό όχημα της έκλεισε τον δρόμο από πίσω, και τρία άτομα που επέβαιναν σε αυτό, της άρπαξαν μια τσάντα που κατά δήλωσή της, περιείχε ποσό 80.000 ευρώ.

Μάλιστα, η γυναίκα, επικαλέστηκε ότι είχε υποστεί ισχυρό σοκ από το περιστατικό και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί μετά τις εξετάσεις που της έκαναν, της επέτρεψαν να φύγει.

Ωστόσο, κατά την διαδικασία των ερευνών και της κατάθεσης που έδινε η γυναίκα από το πρωί στην Ασφάλεια Πατρών, φαίνεται ότι προέκυψαν αναπάντητα ερωτήματα, αντιφάσεις και κενά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συλληφθείσα οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ