Εφαρμογή Colors by Durostick

Δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να φωτογραφίζει και να χρωματίζει χώρους και επιφάνειες με διαφορετικά χρώματα και να ενημερώνεται σε (σχετικά) θέματα ενδιαφέροντός του.

Πως λειτουργεί η εφαρμογή COLORS

Είτε σε πραγματικό χρόνο (επιλέγουμε ένα χώρο και βάφουμε ζωντανά) είτε φωτογραφίσαμε ή επιλέξαμε κάποια φωτογραφία από το άλμπουμ της κινητής μας συσκευής.

Επιλέγουμε χρώμα (εντός της εφαρμογής) από την ψηφιοποιημένη βεντάλια COLORS της DUROSTICK, από τα αγαπημένα μας χρώματα που έχουμε αποθηκεύσει ή από μια φωτογραφία του άλμπουμ μας με τον επιλογέα χρώματος (color picker) και μετακινώντας τον επιλογέα βάφουμε την περιοχή που επιλέξαμε.

Σε κάθε διαφορετική φωτογραφίαμπορούμε να έχουμε έως πέντε επιλογές χρωμάτων. Μπορούμε να αποθηκεύσουμε τη φωτογραφία, το χρώμα ή τα χρώματα (συνδυασμούς) που χρησιμοποιήσαμε ή ακόμα και προϊόντα και να τα μοιραστούμε με φίλους, εάν το επιθυμούμε.

Τι περιέχει η εφαρμογή COLORS

Περιέχει το μηχανισμό φωτογράφισης, διαχείρισης και αποθήκευσης φωτογραφιών, χρωμάτων και συνδυασμών τους εντός της εφαρμογής.

Επίσης, την βεντάλια COLORS της DUROSTICK σε ψηφιοποιημένη μορφή, όλα τα προϊόντα προεργασίας και βαφής επιφανειών της DUROSTICK ακόμη και video εφαρμογής τους.

Μπορείτε, επιπλέον, να αναζητήσετε τα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα όπου μπορείτε να προμηθευτείτε χρώματα της DUROSTICK.

Πως θα τη χρησιμοποιήσω η εφαρμογή COLORS

Με τη βοήθεια της εφαρμογής COLORS by DUROSTICK συνδυάζουμε σωστά (αποδεκτά για την αισθητική μας) τα χρώματα της επιλογής μας στο χώρο μας με το στήσιμο και τα αντικείμενα που βρίσκονται σε αυτόν (έπιπλα, κάδρα, κουρτίνες άλλα χρώματα σε επιφάνειες κ.ά.)

Αφού έχουμε καταλήξει σε ένα ή περισσότερα παραδείγματα που μας ικανοποιούν αποθηκεύουμε τις σχετικές φωτογραφίες ή τις αποστέλλουμε σε φίλους για να ακούσουμε και άλλες γνώμες πριν καταλήξουμε.

Στη συνέχεια αναζητούμε (στο κατάστημα διάθεσης χρωμάτων DUROSTICK που θα βρούμε μέσα από το πεδίο ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ) την πραγματική βεντάλια COLORS της DUROSTICK και επιλέγουμε με απόλυτη ακρίβεια αυτή τη φορά το χρώμα ή τα χρώματα για το χώρο μας.

Στη συνέχεια προχωρούμε στην αγορά τους και στην τοποθέτηση τους στο χώρο μας είτε από εμάς τους ίδιους είτε από επαγγελματία ελαιοχρωματιστή.

Είναι μια σύγχρονη εφαρμογή για κινητές συσκευές με λογισμικό ANDROID ή iOS.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ