Διευκρινίσεις Καζάκου στον Νίκο Χατζηνικολάου για το “προδότες”

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δήλωση του για τους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό, ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Καζάκος μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, εξήγησε τι εννοούσε με τη δήλωση του.

“Δεν είπα ποτέ προδότες τους νέους, είπα ότι συνιστά προδοσία αυτός ο εξανδραποδισμός του τόπου. Η αιμορραγία αυτή που έχει προκληθεί από την πολιτική που ασκείται τόσα χρόνια” είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καζάκος και σημείωσε:

“Η ιστορία διδάσκει ότι ο άνθρωπος ότι επιθυμεί πρέπει να αγωνιστεί να το κερδίσει στον τόπο του. Δεν μπορεί να το κερδίσει στη Γερμανία, αγωνίζεται ο νέος, όλοι οι άνθρωποι για το μέλλον τους, να φτιάξουν οικογένεια, να έχουν μία δουλειά, να έχουν σπίτι, να προγραμματίσουν το μέλλον των παιδιών τους… Αυτά τα αγωνίζεται κανείς να τα κερδίσει στον τόπο του. Ο τόπος δεν δίνει ποτέ την ευκαιρία, αυτά δεν χαρίζονται ποτέ, αυτά κατακτούνται”.

“Δεν είπα ότι είναι προδότες οι νέοι, είπα ότι είναι προδοσία η πολιτική που ασκείται και έχει αυτό το αποτέλεσμα…Να βάλουμε το ερώτημα από την άλλη: Ο τόπος τι θα γίνει; Ποιος θα τον υπερασπιστεί; Ποιος θα παλέψει για τον τόπο μας, όταν ο ‘ανθός’ φεύγει;” ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και πρόσθεσε:

“Προδότες είναι αυτοί που έχουν την εξουσία και έφεραν τον τόπο σε αυτό το κατάντημα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ