Ένταση στα δικαστήρια ανάμεσα σε οπαδούς του Σώρρα και συλλογικότητες – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στα δικαστήρια, όπου είχαν συγκεντρωθεί μέλη του Συντονιστικού Συλλογικότητων για να αποτρέψουν τη διενέργεια πλειστηριασμών .

Συγκεκριμένα, τα μέλη του συντονιστικού φώναζαν αντιφασιστικά συνθήματα κατά οπαδών του Σώρρα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα για να διαμαρτυρηθούν για τον πλειστηριασμό ακινήτου που ανήκε σε μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις.

Να σημειωθεί ότι σήμερα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά η απόφαση των συμβολαιογράφων που ελήφθη την προηγούμενη Τρίτη να άρουν την αποχή τους από πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, όταν το χρέος ξεπερνά τις 400.000 ευρώ.

«Για άλλη μια φορά είπαμε όχι στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και αποδείξαμε ότι μόνο με λαϊκούς αγώνες μπορεί να επιτευχθεί αυτό. Διαχωρίζουμε κάθετα τη θέση μας από απατεώνες όπως ο Σώρρας και οι οπαδοί του που νομίζουν ότι η περιουσία τους θα σωθεί με τη δύναμη του Δία και του Ερμή και κάποιας διαπλανητικής δύναμης», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Σμήλιος, μέλος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: Voria.gr

Δείτε τα βίντεο από το voria.gr:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ