Γρονθοκόπησαν μέλος της παράταξης Σώρρα – ΦΩΤΟ

Επίθεση από δύο άτομα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, δέχθηκε γύρω στις 9 το βράδυ, μέλος της παράταξης «Ελλήνων Συνέλευσις», του καταζητούμενου, Αρτέμη Σώρρα.

Το περιστατικό συνέβη στο 2ο γραφείο της «Ελλήνων συνέλευσις», επί της οδού Ολυμπίου Γεωργάκη & Φαρμάκη, λίγο πιο πάνω από το Κοβεντάρειο.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kozan.gr, οι δράστες, ηλικίας περίπου 25-30 ετών, διερχόμενοι από το σημείο, φέρεται να φώναξαν στο 60χρονο θύμα που βρίσκονταν, εκείνη την ώρα μέσα στα γραφεία: «Τρίζουν τα κόκαλα του αδερφού σου», «Είσαι φασίστας» και διάφορα άλλα. Ακούγοντάς τους, το θύμα βγήκε έξω και τους ανταπάντησε. Στη συνέχεια, οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο και σε κάποια στιγμή, ξέφυγε η κατάσταση, με αποτέλεσμα, οι δύο δράστες να «πιαστούν» στα χέρια με το μέλος της «Ελλήνων Συνέλευσις» γρονθοκοπώντας τον, γι’ αρκετή ώρα, στο κεφάλι.Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, όμως, όταν έφτασε στο σημείο, τα δύο άτομα, είχαν εξαφανιστεί. Το θύμα της επίθεσης μετέβη στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, προκειμένου να γίνει η σχετική ιατρική διάγνωση, ενώ αργότερα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, θα καταθέσει μήνυση, κατά αγνώστων, για την επίθεση που δέχτηκε.

Πηγή: kozan.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ