Κρήτη – Έκρυψαν ηρωίνη σε προφυλακτήρα αυτοκινήτου – ΦΩΤΟ

Δύο άτομα συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο. Πρόκειται για έναν 37χρονο Έλληνα και έναν 27χρονο Βούλγαρο, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο που μόλις είχε φτάσει στην Κρήτη, με πλοίο της γραμμής (από Πειραιά για Χανιά).

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης, 265 ευρώ, που προέρχεται από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και 3 κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες (στην εσωτερική πλευρά του εμπρόσθιου προφυλακτήρα) και κατασχέθηκαν, τρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 755 γραμμάρια ηρωίνης.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 37χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 ζυγαριές ακριβείας και πλήθος αποκομμάτων ταχυδρομικών επιταγών.

Επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Από διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι ο 37χρονος και ο 27χρονος, είχαν εισάγει, στην Ελλάδα τη συγκεκριμένη ποσότητα ηρωίνης από τη Βουλγαρία, ενεργώντας κατ’ εντολή 61χρονου Έλληνα, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η προανάκριση διενεργείται, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δείτε τις φωτο:

Διαβάστε επίσης:

Τι αξία θα είχαν σήμερα τα 30 αργύρια του Ιούδα

Άγνωστοι κατέστρεψαν το αυτοκίνητο του αδελφού του Παντελίδη

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ