Αποθέωση του Πετρούνια από 2000 μαθητές στη Νέα Σμύρνη – ΦΩΤΟ

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο κυριολεκτικά αποθεώθηκε από 2000 μαθητές και μαθήτριες, σε μία πραγματικά πολύ μεγάλη εκδήλωση του Δήμου Νέας Σμύρνης προκειμένου να τιμήσει το “δικό της” παιδί, το Νεοσμυρνιώτη Λευτέρη Πετρούνια.

Οι στιγμές ήταν συγκινητικές, ενώ στα βίντεο που επιμελήθηκε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Βαγγέλης Χατζατουριάν έγινε μια αναδρομή στην πορεία του κορυφαίου Έλληνα αθλητή. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης πήγαινε στο 6ο δημοτικό σχολείο της πόλης, ενώ στα σημαντικά της εκδήλωσης και η παρουσία του Χρυσού Ολυμπιονίκη της Αθήνας Δημοσθένη Ταμπάκου.

«Ο εξαιρετικός του χαρακτήρας και το χαμόγελό του είναι αυτά που τον βοήθησαν να πάρει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Γιατί καλός αθλητής σημαίνει άνθρωπος με ήθος, με πίστη σε αυτό που κάνει, με δύναμη και πείσμα».

Με αυτά τα λόγια ο Χρήστος Ράφτης, προπονητής του Χρυσού Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια απευθύνθηκε στους 2000 μαθητές που γέμισαν χθες το κλειστό γυμναστήριο της Αρτάκης στη Νέα Σμύρνη, αποθεώνοντας τον αθλητή.

Σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Σμύρνης για τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην πόλη και σε αυτήν έχει κάνει τα πρώτα του ουσιαστικά βήματα στον αθλητισμό, ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης επέδωσε στον αθλητή τιμητική πλακέτα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «σήμερα γιορτάζουμε τιμώντας έναν μεγάλο αθλητή, αλλά πάνω από όλα έναν σπουδαίο άνθρωπο. Ο Λευτέρης αποτελεί πρότυπο για τα νέα παιδιά που συγκεντρώθηκαν σήμερα εδώ για να του δείξουν έμπρακτα τη συμπάθεια και τον θαυμασμό τους».

Ο ίδιος ο Λευτέρης Πετρούνιας παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα ανέφερε ότι είναι χαρούμενος που ακούει ότι τα γυμναστήρια της Νέας Σμύρνης είναι πάντα γεμάτα, αποδεικνύοντας ότι τα παιδιά της πόλης του αγαπούν τον αθλητισμό, ενώ προέτρεψε τους μαθητές «να συνεχίσουν τον αθλητισμό με πείσμα και επιμονή, να διαβάζουν και να μην τα παρατάνε ποτέ».

Την επιμέλεια της διοργάνωσης είχε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Οργανισμού, αντιδήμαρχος Βαγγέλης Χατζατουριάν: «το μήνυμα που στείλαμε σήμερα στους μαθητές της πόλης μας είναι ότι η επιμονή, η θέληση και η εργατικότητα φέρνει πάντοτε αποτελέσματα, ενώ ανακοίνωσε ότι στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αρτάκης το οποίο σχεδιάζεται να κατεδαφιστεί και στη θέση του να χτιστεί ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, σύντομα θα εγκαινιαστεί ειδική αίθουσα που θα φέρει το όνομα του Χρυσού Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια».

Πηγή: markos.tv

 

Διαβάστε επίσης:

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση οι γονείς του Γιακουμάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Η Κρητικιά ψυχολόγος στον Πολάκη: “Σας πήρανε χαμπάρι και οι Δροσουλίτες, ντελικανή”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ