Αυτή είναι η οικιακή βοηθός που έκλεβε χρήματα και κοσμήματα – ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Γ.Α.Δ.Α., μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 36χρονης από τη Γεωργία, η οποία συνελήφθη στην Φιλοθέη, για κλοπές σε σπίτια.

Η κατηγορούμενη, από το Σεπτέμβριο του 2015 έως και τις αρχές Μαΐου 2016, παρουσιαζόταν ως οικιακή βοηθός και άρπαζε κοσμήματα, ρούχα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Στη συνέχεια, έδινε τα κλοπιμαία σε ενεχυροδανειστήρια και άλλα καταστήματα του κέντρου της Αθήνας.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί τρεις περιπτώσεις, μία στη Βούλα, μία στη Κηφισιά και μία στο Πόρτο Ράφτη, με την αξία των κλοπιμαίων να ξεπερνά τα 150.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την:

(επ) TARCHNISHVILI ή LOMJARIA (ον) TAMAR του IRAKLI ή IOSEBI και της MANANA ή KETEVAN , που γεννήθηκε την 7 ή 8-9-1980 στην Γεωργία.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8996792 έως 5 του Τμήματος Ασφάλειας Βούλας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης:

“Καταπέλτης” η απόφαση του δικαστηρίου για τον παιδόφιλο με το βαν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ