Δεν υποχωρούν οι αγρότες στην Αχαΐα – Πολύωροι οι αποκλεισμοί των εθνικών οδών

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας, της Αχαΐας και της Ηλείας, με αποκλεισμούς εθνικών οδών, ενώ σήμερα θα πραγματοποιηθούν συνελεύσεις στα μπλόκα της Κάτω Αχαΐας και του Κουρτεσίου Ηλείας, προκειμένου να ληφθούν νέες αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, στην Αιτωλοακαρνανία εξακολουθεί να παραμένει κλειστή η εθνική οδός Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, έκτος από τρεις ώρες κάθε πρωί 06:00 με 10:00, ώστε να περνούν βαρέα οχήματα και φορτηγά που μεταφέρουν ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Επίσης, αγρότες θα κλείσουν σήμερα την εθνική οδό Αμφιλοχίας – Λευκάδας, από τις 12:00 έως και τις 14:00, στον κόμβο του Αγίου Νικολάου. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν, είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους. Παράλληλα, στις 7 το βράδυ αγρότες θα κλείσουν για μία ώρα την εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στη γέφυρα του ποταμού Ευήνου.

Στην Αχαΐα, αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας, αναμένεται να κλείσουν τον δρόμο από τις 4 το απόγευμα μέχρι και τις 10 το βράδυ. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν συνέλευση, προκειμένου να αποφασίσουν για τις κινητοποιήσεις τους.

Στην Ηλεία, οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο του Κουρτεσίου θα πραγματοποιήσουν απόψε συνέλευση ώστε, όπως είπε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Ανδρέας Τσουκαλάς, να γίνει ενημέρωση και να ληφθούν αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις. Επίσης, ο Ανδρέας Τσουκαλάς ανέφερε ότι οι αγρότες δεν θα κλείσουν σήμερα την εθνική οδό Πατρών – Πύργου.

Τέλος, οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, με ολιγόωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου.

 

ΠΗΓΗ: www.pelop.gr

Διαβάστε επίσης:

Δεκάδες πρόσφυγες στο μπλόκο των Τεμπών – BINTEO

Στα χέρια οι αγρότες με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα – ΒΙΝΤΕΟ

Οι αγρότες του Οροπεδίου έκοψαν τούρτα για τα γενέθλια του μπλόκου – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ