Οι 230.000 ευρώ περιπλέκουν το μυστήριο με το πτώμα στον καταψύκτη

Σοκ προκάλεσε η είδηση το μεσημέρι της Τρίτης ότι βρέθηκε η σορός ενός άνδρα στον καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα. Η αστυνομία βρίσκεται σε συνεργασία με τις βουλγαρικές αρχές ενώ έχε υπάρχει και σήμα μέσω της Interpol για τον εντοπισμό της 45χρονης Βουλγάρας, πρώην σύζυγο του 63χρονου ναυτικού η σορός του οποίου βρέθηκε στον καταψύκτη.

Σημειώνεται ότι ο 63χρονος και η 45χρονη γνωρίστηκαν στη Βουλγαρία το 2003 και αποφάσισαν να παντρευτούν και να ζήσουν στην Ελλάδα. Λίγους μήνες αργότερα έφεραν  στον κόσμο το αγοράκι τους, το οποίο βρίσκεται και αυτό στη Βουλγαρία μαζί με την μητέρα του.

Τελικά το ζευγάρι χώρισε και αποφάσισαν να ζήσουν σε διαφορετικά σπίτια. Η 45χρονη Βουλγάρα με το παιδί έμεναν στο διαμέρισμα που βρέθηκε η σορός του 63χρονου, ενώ ο ναυτικός έμενε σε άλλο σπίτι στην ίδια γειτονιά.

Όμως εξακολουθούσαν να έχουν επαφές και ο ναυτικός την επισκεπτόταν συχνά στο σπίτι της για να βλέπει το παιδί του, ενώ σύμφωνα με τους γείτονες δεν ήταν λίγες οι φορές που τους άκουγαν  να τσακώνονται.

Όπως αναφέρει η Espresso, ο 63χρονος ναυτικός που βρέθηκε νεκρός ήταν ιδιαίτερα ευκατάστατος, κατά το φιλικό του περιβάλλον. Είχε μια πενταώροφη πολυκατοικία στην οδό Αριστοτέλους στην Καλλιθέα εξ αδιαιρέτου και άλλα ακίνητα. Επίσης, ο πατέρας του ναυτικού είχε ανοίξει ένα λογαριασμό για τον εγγονό του στο οποίο είχαν συγκεντρωθεί 230.000 ευρώ. Φίλος του ναυτικού μιλώντας στην Espresso ανέφερε ότι όταν ο φίλος του εξαφανίστηκε ο αδελφός του τους είχε πει ότι τα λεφτά αυτά είχαν κάνει φτερά. 

 

Διαβάστε επίσης:

Νέα στοιχεία για τον νεκρό που βρέθηκε σε ψυγειοκαταψύκτη στην Καλλιθέα 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ