• Ο καιρός σήμερα

  6:48 πμ, Κυριακή 16 Αυγ 2015 6:48 πμ, Κυριακή 16 Αυγ 2015

  Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε σήμερα. Από αργά το βράδυ στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο ο καιρός θα επιδεινωθεί και θα εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές καταιγίδες, με τάση επέκτασης κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Δευτέρα και στην υπόλοιπη δυτική χώρα.

  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 36 στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 36 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

  Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά στα νότια πελάγη θα επικρατήσουν μέτριοι δυτικοί άνεμοι και στη θάλασσα των Κυθήρων τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

  Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια και δυτικά ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς.

  Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα