Το κλάμα του μωρού τους έσωσε τη ζωή – ΦΩΤΟ

Τύχη βουνό είχαν γονείς και το μωρό τους σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, χθες το απόγευμα. Οι γονείς κατέβηκαν από το αυτοκίνητο γιατί έκλαιγε το μωρό τους και δευτερόλεπτα μετά το αυτοκίνητό τους διαλύθηκε από άλλο αυτοκίνητο που έπεσε σε αυτό.

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 16:00, στο 142ο χλμ, κοντά στην Αταλάντη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο ασημί αυτοκίνητο επέβαινε ένα ζευγάρι με το μωρό τους. Επειδή ήθελαν να το αλλάξουν σταμάτησαν στο υπό κατασκευή πάρκινγκ που υπάρχει λίγο μετά τον κόμβο της Αταλάντης.

Επειδή το μωρό όμως έκλαιγε βγήκαν από το αυτοκίνητο και το έκαναν μια μικρή βόλτα για να ηρεμήσει.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Σέρβος οδηγός ενός άλλου αυτοκινήτου χάνει τον έλεγχο του οχήματος και, αφού παρασύρει τα σήματα που υπήρχαν στην είσοδο του πάρκινγκ, πέφτει με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο ασημί αυτοκίνητο.

Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκαν ούτε οι τρεις επιβάτες του άλλου οχήματος, αφού, παρά τη σφοδρή σύγκρουση, η καμπίνα του παρέμεινε σχεδόν άθικτη και οι επιβάτες βγήκαν με εκδορές.

Οι γονείς και το μωρό στάθηκαν δυο φορές τυχεροί, αφού από τη σύγκρουση πολλά κομμάτια από τα αυτοκίνητα εκσφενδονίστηκαν τριγύρω, χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσουν.

Δείτε τις φωτογραφίες από το lamiareport.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ