“Συγγνώμη για τον… γαμπρούλη του” ζήτησε ο Μπουτάρης

Συγγνώμη εκ μέρους του γαμπρού του Χάρη Καραπαναγιωτιδη ζήτησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκη Γιάννης Μπουτάρης, μετά τις αντιδράσεις του προκάλεσε κείμενό του στο facebook και στο οποίο ασκούσε σκληρή κριτική σε δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Εντάξει», οι γονείς των οποίων ήταν στο παρελθόν εκπρόσωποι στο δημοτικό συμβούλιο.

«Ο γαμπρούλης μου έβγαλε μια ανακοίνωσε η οποία είναι απαράδεκτη και κατάπτυστη. Ζητώ για λογαριασμό του συγνώμη» τόνισε ο κ. Μπουτάρης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση. Όπως είπε ο δήμαρχος, έχει ζητήσει από τα μέλη της οικογένειάς του να μην ασχολούνται με θέματα του δήμου. «Ο γαμπρός μου παραστράτησε, χωρίς να έχει καμία σχέση με το θέμα» υπογράμμισε ο κ. Μπουτάρης, τονίζοντας πως του «δημιούργησε πρόβλημα η συγκεκριμένη συμπεριφορά».

Το κείμενο του κ. Καραπαναγιωτίδη αναρτήθηκε μετά τη μη ψήφιση από το δημοτικό συμβούλιο της υπογειοποίησης των κάδων απορριμμάτων μέσω του προγράμματος Jessica. Στην ανάρτησή του, αναφερόμενος στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Εντάξει» , οι γονείς των οποίων ήταν στο παρελθόν εκπρόσωποι στο δημοτικό συμβούλιο, τους αποκαλεί «δειλά και φαρισαικά ”ενταξυ” υποκείμενα υποδουλωμένα σε εντολές κομματαρχών».  

 

Πηγή: voria.gr

 

Διαβάστε επίσης

Λαφαζάνης: Μειώσεις στις τιμές του φυσικού αερίου τον Απρίλιο

Οι νέοι κανόνες του Facebook για τις δημοσιεύσεις

ΣτΕ: Πρόστιμο στο ΥΠΟΙΚ για τα αναδρομικά των ενστόλων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ