Πλημμύρισαν αγροτικοί δρόμοι και καλλιέργειες στην Ξάνθη – ΒΙΝΤΕΟ

Κύμα κακοκαιρίας έπληξε από τα ξημερώματα της Παρασκευής την περιοχή της Ξάνθης, ενώ μεγάλος όγκος νερού έπεσε σε όλο τον νομό.

Η συνεχής βροχόπτωση, και κατά διαστήματα έντονη, που ξεκίνησε από νωρίς το πρωί είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες στρέμματα γης στον κάμπο της Ξάνθης να πλημμυρίσουν, ενώ για ακόμη μια φορά αγροτικοί δρόμοι και αυλές σπιτιών καλύφθηκαν από νερό.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, μεγάλα προβλήματα καταγράφηκαν στα όρια του Δήμου Αβδήρων, με τα συσσωρευμένα ύδατα παραπλεύρως των δρόμων στην περιοχή της Πεζούλας, αλλά και της Μάνδρας να θυμίζουν ορμητικούς χειμάρρους, με τους αγροτικούς δρόμους να σκεπάζονται από τα νερά της βροχής.

Σε έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία κάνει λόγο για περαιτέρω επιδείνωση του καιρού, τόσο κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, όσο και το Σαββατοκύριακο.

Μεταξύ άλλων, προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδευτούν από θυελλώδεις ανέμους και πιθανώς χαλαζοπτώσεις και οι οποίες θα επηρεάσουν τη Θράκη, ενώ για το Σάββατο προβλέπονται ακόμη και χιονοπτώσεις σε υψόμετρο 400 μέτρων.

 

Διαβάστε επίσης:

Πλημμύρισε η Άνω Μεσσηνία – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ