Μπήκε στη μέση του καβγά και σκοτώθηκε

Νεκρός με δύο μαχαιριές, μία στην κοιλιακή χώρα και μία στο στήθος, έπεσε λίγο μετά τις 10 το βράδυ ένας 27χρονος Ρομά από τη Γαστούνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 27χρονος προσπάθησε να σταματήσει καβγά ανάμεσα σε πατέρα και γιο, συγγενικά του πρόσωπα, όταν δέχθηκε τις δύο θανατηφόρες μαχαιριές από τον 38χρονο γιο και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξάδελφό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του τετραπλού φονικού πέρυσι τον Αύγουστο, πίσω από το εργοστάσιο της Ελαΐς, ενώ θύμα και θύτης είχαν συγγένεια με τα θύματα της τότε τραγωδίας. Η αστυνομία εξετάζει, επίσης, την πληροφορία ο 38χρονος φερόμενος δράστης να είναι συγγενής του δολοφόνου του αρχιφύλακα Βασίλη Μαρτζάκλη από την Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 38χρονος δολοφόνος τσακώνονταν με τον πατέρα του για προσωπικές τους διαφορές, όταν ο 27χρονος μπήκε στη μέση, για να ηρεμήσει τα πράγματα. Δευτερόλεπτα μετά είχε δεχθεί τις δύο μαχαιριές με τον 38χρονο να εξαφανίζεται αμέσως προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ αμέσως σήμανε συναγερμός σε όλες τις αστυνομικές δυνάμεις του νομού με ισχυρές δυνάμεις να κατακλύζουν την πόλη της Γαστούνης, ξεκινώντας την έρευνα για τον εντοπισμό του δολοφόνου, αλλά και για να αποφευχθεί μία νέα βεντέτα.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν έξω από το Κέντρο Υγείας αμέσως μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατος του 27χρονου δεν μπορούσαν να περιγραφούν. Τα μέλη της οικογένειάς του ξέσπασαν σε κλάματα και μοιρολόγια, ενώ τραγικές φιγούρες τα τρία ανήλικα παιδιά του.

Οι συγγενείς του άτυχου νέου ζητούσαν να συλληφθεί και να τιμωρηθεί ο δολοφόνος του παιδιού τους.

Περίπου στις 11 το βράδυ έφτασαν πληροφορίες στο Κέντρο Υγείας μεταξύ των συγκεντρωμένων Ρομά ότι ο 38χρονος κρυβόταν σε ένα χωράφι κοντά στον καταυλισμό της Γαστούνης, στο δρόμο του Βαρθολομιού.

Φίλοι του 27χρονου μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, προκειμένου να αποδώσουν τη δική τους δικαιοσύνη. Ωστόσο, στο σημείο υπήρχαν ήδη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αποκλείσει την περιοχή, ψάχνοντας για το δράστη, οι οποίες ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο με αστυνομικούς που μετακινήθηκαν από το Κέντρο Υγείας προς τον καταυλισμό.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν στο Κέντρο Υγείας, αλλά και σε άλλα σημεία της Γαστούνης όλο το βράδυ, προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω επεισόδια.

Πηγή: patrisnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ