Είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ τα δύο άτομα που έπεσαν στον Κηφισό – ΒΙΝΤΕΟ

Με ελαφρά τραύματα ανασύρθηκε νεαρό ζευγάρι από τον Κηφισό, στο ύψος της Αγίας Άννης στου Ρέντη, έπειτα από επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, στην οποία συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ άγνωστο παραμένει, μέχρι στιγμής πως βρέθηκαν σε εκείνο το σημείο, καθώς οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο δρόμο βρέθηκε παρκαρισμένη μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ωστόσο στην τροχαία δεν υπήρξε καμιά αναφορά για ατύχημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι δύο τραυματίες διαμομίστηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο στον Πειραιά, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τόσο η 16χρονη Ελληνίδα όσο και ο 18χρονος αλλοδαπός φίλος της είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Γι’ αυτό υποβλήθηκαν σε αιματολογική εξέταση, για να διαπιστωθεί, αν είχαν κάνει παράλληλη χρήση κι άλλων ουσιών. Ωστόσο, και οι δύο στάθηκαν τυχεροί, αφού, εκτός από κατάγματα στα άκρα και κάποια τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, δεν υπέστησαν σοβαρότερες βλάβες, παρά το γεγονός ότι έπεσαν από ύψος μεγαλύτερο από 10 μέτρα.

Οι αστυνομικοί εντοπίσαν τη μοτοσικλέτα του 18χρονου χωρίς ίχνη σύγκρουσης ή πρόσκρουσης, σταθμευμένη πάνω στην ανισόπεδη γέφυρα. Έτσι, λοιπόν, έχει αποκλειστεί η πτώση, λόγω τροχαίου ατυχήματος, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, αν γλίστρησαν και έπεσαν ή αν πήδηξαν στο κενό.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ