Η ισότητα… βλάπτει σοβαρά το σεξ

Η ισότητα… βλάπτει σοβαρά το σεξ

 

Θέλετε να συμμετέχει ισότιμα ο άντρας σας στις δουλειές του σπιτιού και την φροντίδα των παιδιών; Τότε ετοιμαστείτε για μία ζωή χωρίς σεξ.

Αυτό είναι εν συντομία το συμπέρασμα ενός άρθρου που δημοσιεύθηκε στις 6 Φεβρουαρίου στους «NewYorkTimes» και έκτοτε αναδημοσιεύεται και σχολιάζεται με πάθος στο Ίντερνετ, πυροδοτώντας εκ νέου την αέναη Μάχη των Φύλων.

Το άρθρο υπογράφει η Λόρι Γκότλιμπ, ψυχοθεραπεύτρια στο Λος Άντζελες και συγγραφέας του αμφιλεγόμενου βιβλίου «Marry Him: The Case for Settling for Mr. Good Enough» (σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «για ποιους λόγους πρέπει να παντρευτείτε έναν άντρα που είναι απλώς καλός και όχι ο άντρας των ονείρων σας»).

Η κυρία Γκότλιμπ αφηγείται στην αμερικανική εφημερίδα τις περιπτώσεις ζευγαριών που επιστρατεύουν την ισότητα εντός και εκτός σπιτιού για να αντέξουν τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά στην πορεία σβήνουν τα φώτα της κρεβατοκάμαρας. Γράφει επίσης για καθ’ όλα ισότιμα ζευγάρια, που δηλώνουν ότι βαριούνται το σεξ ή ότι η ερωτική τους ζωή είναι μέτρια και άνευ ενδιαφέροντος – ενίοτε και παντελώς απούσα…

Διαβάστε τη συνέχεια στο nowdoctor.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ