Έκαναν αναλήψεις και τους λήστευε

Έκαναν αναλήψεις και τους λήστευε

Συνελήφθη ένας 34χρονος Νιγηριανός για τέσσερις ληστείες που διέπραξε σε βάρος ηλικιωμένων, που προηγουμένως είχε εντοπίσει να κάνουν αναλήψεις χρηματικών ποσών από τράπεζες. Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα

Συνελήφθη προχθές, Δευτέρα, στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης της Ομάδα Ζ, 34χρονος Νιγηριανός, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει, με χρήση σωματικής βίας από 83χρονη γυναίκα, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ που μόλις είχε κάνει ανάληψη από τράπεζα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα, ο συλληφθείς , μαζί με άγνωστο συνεργό του, παρακολουθούσε συστηματικά τραπεζικά υποκαταστήματα και εντόπιζε ηλικιωμένα άτομα που έκαναν ανάληψη χρημάτων. Στη συνέχεια τα ακολουθούσε μέχρι το εσωτερικό της πολυκατοικίας που διέμεναν και με τη χρήση σωματικής βίας τους αφαιρούσε τα χρήματα.

Όπως εξακριβώθηκε έχει διαπράξει, κατά το τελευταίο τετράμηνο, με την ίδια μέθοδο δράσης τέσσερις ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ