“Λογιστής” έκλεψε γιαγιά

“Λογιστής” έκλεψε γιαγιά

Θύμα απατεώνων έπεσε μία 72χρονη γυναίκα από την Αγία Τριάδα η οποία έδωσε 1850 ευρώ στον άνδρα που την πλησίασε και της συστήθηκε ως λογιστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη περπατούσε σε δρόμο του Ηρακλείου, όταν την πλησίασε ο άνθρωπος που αργότερα τις έκλεψε τις λιγοστές της οικονομίες.

Της είπε ότι είναι λογιστής και πως τον στέλνουν οι δύο γιοι της, προκειμένου να του δώσει χρήματα, για να τακτοποιήσει τις φορολογικές τους δηλώσεις. Η ανυποψίαστη γιαγιά πείστηκε από τα λεγόμενά του και τον οδήγησε στο σπίτι της. Εκεί από ένα συρτάρι έβγαλε έναν φάκελο με το προαναφερθέν ποσό και του το έδωσε. Ο «μαϊμού» λογιστής, όταν έλαβε τα χρήματα, εξαφανίστηκε.

Η απάτη αποκαλύφθηκε αρκετή ώρα μετά όταν η ηλικιωμένη επικοινώνησε με τα παιδιά της, τα οποία της είπαν ότι εκείνα δεν έστειλαν κανέναν λογιστή.

Εντύπωση και, ταυτόχρονα, αίνιγμα αποτελεί για τους αστυνομικούς το γεγονός ότι ο δράστης γνώριζε λεπτομέρειες για τα παιδιά της ηλικιωμένης, ενώ εκείνη τον έβλεπε, για πρώτη φορά, στη ζωή της.

 

Πηγή: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ