ΦΩΤΟ-Έπαιξε στο θέατρο με σπασμένο χέρι και πόδι

ΦΩΤΟ-Έπαιξε στο θέατρο με σπασμένο χέρι και πόδι

Ακατάβλητη παρά την περιπέτεια της υγείας της η ηθοποιός, Καίτη Παπανίκα, η οποία παρά το ότι έσπασε το χέρι της και το πόδι της, έπαιξε κανονικά στο θέατρο.

Θα τη θυμάται για πάντα τη Λάρισα η ηθοποιός Καίτη Παπανίκα. Με το που πάτησε το πόδι της στην πόλη όπου βρέθηκε με την παράσταση “Γάμοι, κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω”, το έσπασε. 

Κι όχι μόνο το πόδι αλλά και το χέρι που χρησιμοποίησε για να στηριχθεί. Η παράσταση δεν ακυρώθηκε αλλά την αντικατέστησε η Άννα Χατζησοφιά που έχει γράψει και σκηνοθετήσει το έργο.

Το καλύτερο όμως είναι ότι αφού μπήκαν οι γύψοι και τα σχετικά κι αφού πέρασε το πρώτο σοκ και ο μεγάλος πόνος, η κ. Παπανίκα δήλωσε ότι στη δεύτερη παράσταση δε θα χρειαστεί αντικατάσταση γιατί θα παίξει η ίδια! Και βγήκε κι έπαιξε σε ένα κατάμεστο για δεύτερη μέρα θέατρο και καταχειροκροτήθηκε.

«Αυτές οι παλιές έχουν το ακατάβλητο, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, τους βγάζω το καπέλο» σχολίαζε η Άννα Χατζησοφιά. Διηγούνταν δε πως της τηλεφώνησε το επόμενο πρωί του ατυχήματος για να δει πώς είναι και τη βρήκε αντί για το κρεβάτι στο κομμωτήριο! “Τι κάνεις στο κομμωτήριο;” τη ρώτησε. “Τι να κάνω, χτενίζομαι, πώς θα βγω το βράδυ, αχτένιστη;” η αφοπλιστική απάντηση.

Άπαιχτη η ατάκα της Άννας Κουρή μπαίνοντας στη σκηνή: “ανοίξτε μου κανένα φως μην πέσω σαν την Παπανίκα κι αντί για το δικό μας έργο παίξουμε το Greys Anatomy”!

Πηγή: larissanet.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ