Βουβωνοκήλη: Ανώδυνη θεραπεία και με τοπική αναισθησία

Βουβωνοκήλη: Ανώδυνη θεραπεία και με τοπική αναισθησία

 

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε

 

 

Γράφει ο Αναστάσιος Ξιάρχος – Χειρουργός / Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής

 

Η επέμβαση αποκατάστασης της κήλης αποτελεί την πιο συχνή επέμβαση της χειρουργικής στο δυτικό κόσμο. Η λαπαροσκοπική αποκατάσταση με τη χρήση πλέγματος είναι η πλέον ενδεδειγμένη γρήγορη και αποτελεσματική θεραπευτική αντιμετώπιση για την βουβωνοκήλη και τις άλλες μορφές κήλης. Με την λαπαροσκοπική μέθοδο ο ασθενής αποφεύγει τις τομές που αφήνει το ανοιχτό χειρουργείο ενώ μετεγχειρητικά κινητοποιείται άμεσα και επιστρέφει σε 3-4 ημέρες στις καθημερινές του δραστηριότητες, χωρίς πόνο.

Η χειρουργική αποκατάσταση της βουβωνοκήλης με τοπική αναισθησία και χωρίς νοσηλεία του ασθενούς, αποτελεί ασφαλή και οικονομική αντιμετώπιση της νόσου, με άριστα αποτελέσματα και με απουσία των επιπλοκών της νάρκωσης.

Είναι ιδιαίτερα ευεργετική σε ασθενείς που δεν μπορούν να λάβουν άλλου είδους αναισθησία λόγω σοβαρών καρδιοαναπνευστικών προβλημάτων. Η χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της βουβωνοκήλης αλλά και των άλλων μορφών κήλης καλύπτεται απ’ όλα τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας…

 

Για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε εδώ.

 

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr, την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα για δωρεάν ραντεβού με ιατρό μέσω διαδικτύου και κάντε τις ερωτήσεις σας!

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ