Τραγωδία στην Αμαλιάδα – Νεκρός 60χρονος έπειτα από φωτιά στο σπίτι του 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (13/9) στην Αμαλιάδα, όταν ένας άνδρας περίπου 60 ετών έχασε τη ζωή του μέσα στο σπίτι του, έπειτα από φωτιά.
  • Παρά την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, ο άνδρας εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
  • Η επιχείρηση απεγκλωβισμού ήταν εξαιρετικά δύσκολη λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας και της ύπαρξης φιάλης υγραερίου.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Tραγωδία το πρωί του Σαββάτου (13/9) στην Αμαλιάδα, όταν ένας άνδρας περίπου 60 ετών έχασε τη ζωή του μέσα στο σπίτι του, έπειτα από φωτιά.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 8, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ένα από τα δωμάτια της κατοικίας όπου ζούσε μόνος. Παρά την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, η οποία έσπευσε με δύο οχήματα και παρουσία του διοικητή, ο άνδρας εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως μεταδίδει το ilialive, η επιχείρηση απεγκλωβισμού ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς η ατμόσφαιρα στο σημείο ήταν αποπνικτική. Την ίδια ώρα, η ύπαρξη φιάλης υγραερίου μέσα στον χώρο έκανε την κατάσταση ακόμη πιο επικίνδυνη, με αστυνομία, ασθενοφόρο και συνεργείο της ΔΕΗ να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να αποκλειστεί κάθε πιθανός νέος κίνδυνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος, η σορός του οποίου εντοπίστηκε απανθρακωμένη, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google