Καπερνάρος:Δεν θέλω τα λεφτά των επιτροπών

Καπερνάρος:Δεν θέλω τα λεφτά των επιτροπών

Να μην του καταβάλλεται αποζημίωση για τις επιτροπές στις οποίες συμμετέχει ζητά ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, με επιστολή του στον πρόεδρο της βουλής.

 

“Μετά την πρόσφατη διάσκεψη του προεδρείου της Βουλής αποφασίστηκε η μείωση ορισμένων παροχών των βουλευτών. Μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε και η  κατά 50% μείωση της αποζημίωσης των βουλευτών, για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις των Επιτροπών”, αναφέρει ο κ. Καπερνάρος, υπογραμμίζοντας ότι διαφωνεί με την απόφαση αυτή.

“Ζητώ να μην μου καταβάλλεται οποιαδήποτε αποζημίωση για τις 2 επιτροπές, στις οποίες θα συμμετέχω, ανελλιπώς, όπως μέχρι σήμερα, και στο μέλλον”, τονίζει και προσθέτει:

“Στην απόφασή αυτή, οδηγούμαι από έναν, κατά την άποψή μου, σπουδαιότατο λόγο: Tη βεβαιότητα ότι δεν προσφέρω απολύτως τίποτε με την συμμετοχή μου σε αυτές τις επιτροπές, στις οποίες ο ρόλος του βουλευτή έχει καταντήσει διακοσμητικός και άδειος έως σημείου αυτοεξευτελισμού”.

O Βασίλης Καπερνάρος ζητά η οποιαδήποτε αποζημίωση του, για τη συμμετοχή του στις, ως άνω, επιτροπές, να καταβάλλεται στον τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τραπέζης, με αριθμό 134/296004-41, που ανήκει στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών.

 

 Διαβάστε την επιστολή

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ