Η απάντηση του Κυρίτση

Η απάντηση του Κυρίτση 

Eξηγήσεις για το λεκτικό ξέσπασμα του στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης Τρικάλων έδωσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Τρικάλων Γιώργος Κυρίτσης μιλώντας στο «Ράδιο Πρωινός 105,3». 

Σημειώνεται ότι ο κ. Κυρίτσης απαντώντας στον πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Χονδρό , ο οποίος μιλούσε για το φράγμα της Μεσοχώρας, του είπε : “Δεν έχετε βαρεθεί αυτές τις μ…..ς;”.

“Μιλάμε για το φράγμα της Μεσοχώρας, ένα εθνικό έργο, που μπορεί να παράξει 385 εκ. κιλοβατώρες το χρόνο, με πρώτη ύλη δική μας. Ισοδυναμεί με 7.000 στρ. φωτοβολταϊκά έργα. Δηλαδή εάν βάλουμε φωτοβολταϊκά παίρνοντας πρώτη ύλη από το εξωτερικό, πρέπει να τσιμεντάρομε 7.000 στρ. Αντί να μιλήσουμε λοιπόν γι’ αυτό, αρχίζει ένας δεκάρικος λόγος για προδοτικούς εντολείς που ξεπουλάνε….”, τόνισε.

“Δεν μπορώ να κάθομαι εκεί και να ακούω…. αρκετά ακούω στη Βουλή. Οι κύριοι λοιπόν αυτοί του κόμματος του κ. Χονδρού, στη Βουλή μιλάνε για κρεμάλες. Ποια είναι λοιπόν η ουσία της αντιπαράθεσης; Οι κρεμάλες που λένε….Εκεί πήγαμε να μιλήσουμε για ένα πολύ σοβαρό θέμα που είναι το φράγμα της Μεσοχώρας. Εγώ ανακαλώ τη φράση μου, όμως σ’ αυτό τον τόπο πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε τα θέματα σοβαρά, έχουμε κρίση. Και αντί να μιλήσουμε τι κάνουμε, τινάζουμε στον αέρα, όπως είπε ο κ. Χονδρός, το φράγμα, για το οποίο δώσαμε 400 εκ. ευρώ.

Γιατί, για τα συμφέροντα κάποιων;”, επεσήμανε ο κ. Κυρίτσης.

“Δεν μίλησα πολιτικά, μίλησα για το τι κάνουμε για το φράγμα. Λέω τι θα κάνουμε με τα νερά, το ρεύμα, τι θέσεις εργασίας θα έχουμε, τι κέρδος θα έχουμε.

Όταν βγαίνουν οι επιστήμονες στη Λάρισα σε ημερίδα και αναλύουμε τι γίνεται με το φράγμα και σου λένε τώρα πρέπει να το ανατινάξουμε, έ τότε σηκώνομαι και φεύγω. Την έκφραση την πήρα πίσω, την ουσία όμως αυτών που λέγονταν δεν μπορώ να τα πάρω πίσω. Γιατί αυτά που λέγονταν δεν είχαν καμία σχέση με το φράγμα” κατέληξε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Πηγή:trikalaola.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ