Καμμένος: Ψυχρός εκτελεστής ο Τσίπρας – Έγκλημα που δεν θα το ξεχάσω ποτέ – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε κατά του Πρωθυπουργού ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής κατηγορώντας το Μέγαρο Μαξίμου για οργανωμένο σχέδιο για διάλυση της ΚΟ και εν γένει των ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι από μήνες, μέσω και δημοσιευμάτων, ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του, φρόντισαν και μεθόδευαν ώστε βουλευτές των ΑΝΕΛ να μεταπηδήσουν σε άλλο κόμμα και δη σε εκείνο του επί τετραετία κυβερνητικού εταίρου.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «εκτέλεση» του, από τον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας ότι είναι ένα «έγκλημα που διέπραξε ο Πρωθυπουργός, το οποίο δεν θα το ξεχάσω ποτέ», ενώ προηγουμένως είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «πήρε το κεφάλι του και το πήγε στον Ερντογάν».

“Μετά την ομιλία μου και την κατάθεση της διαγραφής του βουλευτή Παπαχριστόπουλου, αποφασίστηκε αυτό που δεν κατάφερε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, οι ΑΝΕΛ να μην έχουν το δικαίωμα του λόγου, της συμμετοχής στις επιτροπές, το δικαίωμα να υπάρχουν ως ΚΟ”, δήλωσε επίσης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και συνέχισε: “Διαπράξατε ένα έγκλημα κ. πρωθυπουργέ. Με εκτελέσατε. Σε ό,τι αφορά τους ΑΝΕΛ είναι ένα έγκλημα που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Στην πορεία μου ό,τι είχα να πω το έλεγα από το βήμα της βουλής. Ούτε εκβίασα ούτε εκβιάστηκα .Σέβομαι τις αποφάσεις του κάθε βουλευτή που παραμένει ανεξάρτητος. Δεν αποδέχομαι εκείνους που μεταπηδούν στην κυβερνητική πλειοψηφία και ανταλλάσσουν την ψήφο τους με την υπουργική καρέκλα.

Θα προτιμήσω σήμερα το βράδυ ίσως να δώσω και την παραίτησή μου ως βουλευτής, για να δείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται για την καρέκλα. Εγώ χτυπήθηκα με τη διαπλοκή εδώ και τρία χρόνια. Τις ΚΟ τις συγκροτεί ο λαός, τις συγκροτούν οι πλατείες, τις συγκροτούν οι πολίτες. Εγώ μπορεί να πάω σπίτι μου, οι άλλοι όμως αυτοί που μας ακολούθησαν που θα πάνε; Πώς θα πιστέψουν ότι μπορεί να υπάρξει μια κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης;

Σε λίγα λεπτά θα καταθέσουμε τη διαγραφή του βουλευτή Παπαχριστόπουλου. Ξέρουμε να δίνουμε τον αγώνα μας στον δρόμο, ξέρουμε να παλεύουμε. Αλλά δεν σας κρύβω ότι οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί είναι άδικες για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα. Θα δώσουμε την μάχη μας αλλά έχετε υποχρέωση σ’ αυτά που συμφωνήσαμε εσείς κύριε Πρόεδρε να προχωρήσετε. Η διαπλοκή ζει. Αυτοί που έχουν παραβεί τον όρκο τους παραμένουν στη θέση τους. Και ο ελληνικός λαός αυτό το περιμένει από την κοινή μας προσπάθεια» δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ καταφέρθηκε και κατά των βουλευτών και των στελεχών των ΑΝΕΛ οι οποίοι εκφράζουν την στήριξη τους στην Κυβέρνηση, αναφερόμενος ιδιαίτερα στον Τέρενς Κουίκ, λέγοντας ότι “εξαγοράζονται” με υπουργικές καρέκλες.

Ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, καταλογίζοντάς του τις επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος, λέγοντας ότι ο Πρωθυπουργός απειλεί τον Πάνο Καμμένο, μέσω της μείωσης της ασφάλειάς του, μετά την απώλεια της ιδιότητας του προέδρου Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ