Τοσουνίδης: Αν αλλάξει η θέση της ΝΔ για το Σκοπιανό συζητάμε την πρόταση μομφής – ΒΙΝΤΕΟ

Για το ενδεχόμενο να στηρίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μία πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις χθεσινές του δηλώσεις.

Ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. δήλωσε εκ νέου πως «είμαστε ανοικτοί να το συζητήσουμε» εάν η ΝΔ δεσμευτεί ότι δεν θα παραχωρήσει το όνομα Μακεδονία, κάτι που νωρίτερα, επίσης μιλώντας στον ΑΝΤ1, απέκλεισε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Πάντως, ο κ. Τοσουνίδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποκαλώντας τον υποκριτή, αφού όπως είπε δεν έχει άλλη πρόταση για το Σκοπιανό. Αυτή η πρόταση «είναι ένα κατηγορώ και μια καταγγελία σε έναν υποκριτή και διπρόσωπο Κυριάκο Μητσοτάκη που στα όρια της ανηθικότητας καπηλεύεται πατριωτισμό και ιστορία απλώς για να ανατρέψει μια κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τοσουνίδης.

Έντονη ήταν η αντίδραση του Γιάννη Βρούτση, ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτους τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο κ. Τοσουνίδης κατά του κ. Μητσοτάκη, ξεκαθαρίζοντας ότι η ΝΔ δεν παραχωρεί ούτε όνομα, ούτε εθνότητα, ούτε γλώσσα.

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, ωστόσο, επέμεινε και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δεσμευτεί ότι αλλάζει η θέση της ΝΔ και δεν παραχωρεί το όνομα Μακεδονία. «Δεν δικαιούνται να ζητούν αλλαγή κυβέρνησης όταν δεν έχουν άλλη πρόταση», τόνισε.

Επανέλαβε ότι είναι υποκριτική η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η ΝΔ, καθώς όπως ανέφερε ο κ. Τοσουνίδης, δεν υπάρχει πουθενά θέμα για το όνομα, προκαλώντας εκ νέου την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ