Λαζαρίδης στον Realfm 97,8: Έκανα αυτό που μου είπε η συνείδησή μου- Ο βουλευτής οφείλει να κρίνει την κυβέρνηση

“Θα κρινόμαστε, φτάσαμε σε αυτό το σημείο, ευτελίσαμε τόσο πολύ την πολιτική ζωή και την πολιτική αντιπαράθεση δηλαδή να κρινόμαστε από ποια ομάδα στηρίζουμε; Είναι απίστευτο αυτό” δήλωσε ο Γιώργος Λαζαρίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Αν διαβάσετε προσεκτικά την επιστολή μου θα δείτε ότι η πίεση ασκήθηκε κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, μπορούσα να γίνω ήρωας το βράδυ του Σαββάτου, να ψήφιζα υπέρ της πρότασης μομφής, να ενέδιδα σε εκείνες τις πιέσεις και να γινόμουν ήρωας. Γράφω στην επιστολή μου ότι εκείνοι που κάμπτονται στις πιέσεις δεν είναι παλικάρια, δεν μπορούν να χαρακτηριστούν γενναίοι” τόνισε.

“Γενναίοι είναι αυτοί που αξιολογούν τη χρονική στιγμή και πράττουν, όπως πρέπει” ανέφερε.

“Ιεράρχησα τα πράγματα, όπως έχουν, φρόντισα να προστατέψω την έξοδο από τα μνημόνια και στη συνέχεια αντιμετώπισα και το άλλο θέμα. Δεν προσβάλλω κανέναν στην επιστολή μου, δεν πυροβόλησα στο παρελθόν όπως έκαναν άλλοι, οι οποίοι όταν φεύγουν ρίχνουν λάσπη. Ήμουν τόσο προσεκτικός και είμαι υπερήφανος για τα τέσσερα χρόνια της διαδρομής μου” είπε ο κ. Λαζαρίδης.

“Η σειρά που καταλάβαμε όλοι στις εκλογές του Σεπτεμβρίου ήταν το αποτέλεσμα της σταυροδοσίας των εκλογών του Ιανουαρίου. Ο κόσμος με τον σταυρό του με έβαλε στην πρώτη θέση” σχολίασε τις δηλώσεις του κ. Μοίρα.

“Να δώσω και μία απάντηση για την έδρα. Από το Σύνταγμα και τους κανονισμούς της Βουλής, ο βουλευτής οφείλει να κρίνει την κυβέρνηση, να ψηφίζει κατά συνείδηση, ο ρόλος του βουλευτή δεν είναι να παρίσταται, είναι να ελέγχει. Έκανα αυτό που μου είπε η συνείδησή μου και τίποτε παραπέρα” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ