“Σφάζονται” ΟΝΝΕΔ και Νεολαία ΑΝΕΛ για τη συνέντευξη Τύπου Καμμένου

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΟΝΝΕΔ και της Νεολαίας των ΑΝΕΛ με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος .

“Η ζωντανή μετάδοση της σημερινής συνέντευξης Τύπου του κ. Καμμένου είχε ποιότητα ήχου αντάξια του ηθικού αναστήματος και της πολιτικής σκέψης του ανδρός. Ο παντοτινός συνεταίρος του Αλέξη Τσίπρα έδωσε ένα από τα γνωστά ρεσιτάλ φαιδρότητας, χυδαιότητας και τζάμπα μαγκιάς, υπενθυμίζοντας σε όλους τους Έλληνες ότι η συγκολλητική ουσία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι το θράσος, το ψέμα και ο έρωτας για την καρέκλα με κάθε εθνικό κόστος.

Η αγωνία του κ. Καμμένου να κατηγορήσει τη Νέα Δημοκρατία ότι τορπιλίζει μια συμφωνία την οποία ο ίδιος θα καταψηφίσει προκαλεί γέλιο αλλά πρωτίστως αποδεικνύει ότι και ο ίδιος έχει καταλάβει πως το τέλος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι κοντά. Εσφαλμένα ελπίζει ότι μπορεί να εξαπατήσει εκ νέου τους πολίτες, γι’ αυτό ξεκίνησε ήδη αντιπολίτευση στην επόμενη Κυβέρνηση. Δυστυχώς γι’ αυτόν, πολύ σύντομα, ως άλλος «κύριος Πάνος», θα καταλάβει ότι οι άνθρωποι δεν συγχωρούν αυτούς που από έρωτα (για την καρέκλα τους) εκπέσανε…” αναφέρει η ΟΝΝΕΔ.”Το να χρησιμοποιεί τη λέξη «ποιότητα» η Νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, που έχει διδάξει τη φαιδρότητα και τη χυδαιότητα, προκαλεί γέλιο από μόνο του” απάντησε σε ανακοίνωσή της η νεολαία των ΑΝΕΛ. “Καταλαβαίνουμε, βεβαίως, την αγωνία που έχει η ηγετική τους «αριστοκρατία», η οποία παλεύει, πλάι στα διάφορα τζάκια, για να επιστρέψουν όλοι μαζί στην εξουσία, και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: βολέματα, πελατειακές σχέσεις, εξυπηρέτηση του προσωπικού και κομματικού συμφέροντος. Τους βεβαιώνουμε, όμως, ότι ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο Πάνος Καμμένος, θα συνεχίσει να ακολουθεί την ίδια Εθνική στάση ευθύνης, όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια.Αντί, λοιπόν, να αγωνιούν, ας μας απαντήσουν καλύτερα αν έχουν οι ίδιοι, τουλάχιστον, θέση για το θέμα των Σκοπίων, μιας και το κόμμα τους κρύβεται πίσω από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και φοβάται να μας πει τη δική του.Υπενθυμίζεται ότι το θέμα υποβαθμίστηκε λανθασμένα το 1992, σε διμερές ζήτημα μόνο για το ονοματολογικό, και στη συνέχεια ο όρος Μακεδονία μπήκε στην προσωρινή συμφωνία του 1995. Ιστορικά στοιχεία, βέβαια, που, κατά τον κύριο Μητσοτάκη, μάλλον δεν θα ενδιαφέρουν έναν δεκαεπτάχρονο…!Υ.Γ. Επειδή βρισκόμαστε στην περίοδο του καλοκαιριού, να ευχηθούμε στους νεολαίους της Ν.Δ. και καλά μπάνια στη Μύκονο” προσθέτει η Νεολαία της ΟΝΝΕΔ. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ