Ο Πολάκης για την Eldorado: Η χώρα δεν είναι αποικία για να κάνει ό,τι θέλει ο κάθε CEO

Νέα αιχμηρή ανάρτηση για την Εldorado Gold ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

“Η χώρα είναι σε επιτροπεία που εσείς τη βάλατε, αλλά δεν είναι αποικία, για να κάνει ό,τι θέλει ο κάθε CEO…” τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης και προσθέτει: “Ή τηρεί αυτά που λένε οι συμβάσεις τις οποίες υπέγραψε (δηλαδή το νέο τρόπο παράγωγης χωρίς κυάνιο). Ή αλλιώς ώρα καλή στην πλώρη του κι αέρας στα πανιά του!”

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

“Ουρλιάξτε όσο θέλετε για την Ελ Ντοράντο. Η χώρα είναι σε επιτροπεία που εσείς τη βάλατε, αλλά δεν είναι αποικία, για να κάνει ότι θέλει ο κάθε CEO… Ή τηρεί αυτά που λένε οι συμβάσεις τις οποίες υπέγραψε (δηλαδή το νέο τρόπο παράγωγης ΧΩΡΙΣ ΚΥΑΝΙΟ) ή αλλιώς ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΩΡΗ ΤΟΥ ΚΙ ΑΕΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΤΟΥ !!!!

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ…. εμείς σήμερα ανακοινώσαμε την ΠΙΣΤΩΣΗ στους λογαριασμούς των νοσοκομείων, από το ΠΔΕ του υπ. υγείας (εθνικοί πόροι) με απόφαση του Αλέξη Χαρίτση τα εξής έργα

– μονάδες παράγωγης οξυγόνου σε όλα τα μεγάλα νοσοκομεία της Κρήτης

– Αγορά spect-ct κάμερας στο ΠΑΓΝΗ και 12 μηχανήματα αιμοκάθαρσης στο Βενιζέλειο

– σύνδεση του νοσοκομείου Καρδίτσας με το δίκτυο Φυσικού αερίου

Συνολικό κόστος πιστώσεων 2.500.000 περίπου, προχωράμε σε άμεση προκήρυξή των έργων .Έπεται συνέχεια με πολλά άλλα έργα, που υπογράφηκαν η υπογράφονται τις επόμενες μέρες οι εγκρίσεις σκοπιμότητας και τα οποία θα προστεθούν σε αυτά που ανακοινώσαμε σήμερα και στα ύψους 1.500.000 που έχουμε ήδη πιστώσει τους λογαριασμούς σε Καλαμάτα, Λάρισα και Κόρινθο.

Γιατί εκτός από τη μαυρίλα των μμε της διαπλοκής που έχασαν την κουτάλα ,ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ