Η απάντηση της ΝΔ στο Μαξίμου για τον Καμμένο

Να καταθέσουν άμεσα πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας,Πάνου Καμμένου προκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τηΝέα Δημοκρατία το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, το οποίο κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι έχει στοχοποιήσει τον κ. Καμμένο και αναρωτιέται αν η ΝΔ εκτελεί «συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης» του υπουργού Άμυνας, κατ΄ εντολή επιχειρηματία, ενώ θέτει και σειρά ερωτημάτων προς απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη.

Άμεση ήταν η απάντηση της Ν.Δ. με ανακοίνωσή του γραφείο Tύπου του κόμματος που αναφέρει τα εξής:

«Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία και τον πανικό του κ. Τσίπρα να καλύψει τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του κυβερνητικού συνεταίρου του. Ας μην έχει τόσο άγχος κι ας μην βιάζεται να συσπειρώσει τους βουλευτές του πίσω από τον βαρύτατα εκτεθειμένο Υπουργό Εθνικής Άμυνας. Όσο κι αν το φοβούνται όλα θα έρθουν στο φως».

Μαξίμου: Η Ν.Δ. να απαντήσει με ονόματα

Η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου δεν άργησε να έρθει. Με ανακοίνωση το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρει:

«Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης είτε θα απαντήσουν με ονόματα, είτε θα επιβεβαιώσουν πως είναι εντολοδόχοι ύποπτων συμφερόντων.

Περιμένουμε να μας πουν αν υπάρχει συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που φέρεται να εμπλέκεται με την υπόθεση του Noor1 και τον οποίον θέλουν να υπερασπιστούν.

Μέχρι τότε ας μη νομίζουν ότι θα καταφέρουν να κρυφτούν πίσω από «αποκαλυπτικά» πρωτοσέλιδα των συμφερόντων που στηρίζουν και κατ’ εντολήν των οποίων ενεργούν.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ