Εφημερίδα Συντακτών: Η αληθινή πατρίδα της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Δικάζεται σήμερα στην Πάτρα ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Πελετίδης, έπειτα από μήνυση της Χρυσής Αυγής, επειδή αρνήθηκε να διευκολύνει τη δράση της οργάνωσης, θεωρώντας ότι είναι δημοκρατικό καθήκον του να αποκρούσει τα αιτήματά της για διάθεση δημόσιων χώρων και στοιχείων από τις υπηρεσίες του δήμου.

Όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία που δημοσιεύει η «Εφ.Συν.» σήμερα, η πράξη του κ. Πελετίδη είναι απολύτως δικαιολογημένη, σημειώνει η εφημερίδα.

Στην ιστοσελίδα της «Εφημερίδας των Συντακτών» είναι δημοσιευμένο ένα βίντεο, το οποίο, σύμφωνα με την εφημερίδα,  επιβεβαιώνει όλες τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί για τον ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής και κονιορτοποιεί τους ισχυρισμούς της ότι πρόκειται για ένα «κόμμα Ελλήνων εθνικιστών».

Το βίντεο αποδεικνύει, αναφέρει η εφημερίδα, ότι η μοναδική «πατρίδα» για τον Μιχαλολιάκο και την ομάδα του είναι η ναζιστική Γερμανία!

Πρόκειται για μία «συναυλία» που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 30.1.2005. Μέρος της συναυλίας έχει ήδη δημοσιοποιηθεί από την «Εφ.Συν.», αλλά σήμερα διαθέτει όλα τα στοιχεία ότι αυτή η καθαρά ναζιστική παράσταση προετοιμάστηκε με συνωμοτικό τρόπο από τη Χρυσή Αυγή και καθοδηγήθηκε από την ηγεσία της, η οποία ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια του άθλιου τελετουργικού.

Ήταν όλοι εκεί

Στο βίντεο εμφανίζονται ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και σύσσωμος ο ηγετικός πυρήνας της οργάνωσης: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας), Απόστολος Γκλέτσος (απλώς συγγενής του δημάρχου Στυλίδας) κ.ά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Δικάζεται ο δήμαρχος Πατρέων – Συγκεντρώσεις συμπαράστασης από πολίτες – ΦΩΤΟ

Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν το 6χρονο αγόρι που έπεσε από το μπαλκόνι στην Κηφισιά

78χρονος Κρητικός έδωσε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ