Μητσοτάκης: Νέα κυβέρνηση που θα μιλά τη γλώσσα των επενδυτών

Επίθεση στην οικονομική πολιτική εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Ευρωαραβικής Συνόδου.

«Αυτό που λείπει σήμερα από τη χώρα δεν είναι οι επενδυτικές ευκαιρίες, αυτές υπάρχουν, αυτό που λείπει είναι μία κυβέρνηση αποφασισμένη να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις που θα καταστήσουν επιτέλους την Ελλάδα ελκυστικό, παγκόσμιο επενδυτικό προορισμό», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Μια κυβέρνηση που θα μιλάει τη γλώσσα των επενδυτών και όχι τη γλώσσα των συνιστωσών. Μία κυβέρνηση που θα σκύψει με προσοχή πάνω σε όλα τα εμπόδια που περιορίζουν το “επιχειρεί” στη χώρα σήμερα με σκοπό να τα αντιμετωπίσει με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα».

«Φοβάμαι πως η σημερινή κυβέρνηση ούτε θέλει, ούτε μπορεί να τα κάνει αυτά», είπε ακόμα και συνέχισε:

«Η κυβέρνηση αυξάνει συνεχώς τους φόρους, αντί να περιορίσει δαπάνες, το αποτέλεσμα το βιώνουμε κάθε ημέρα και είναι ο στραγγαλισμός της ελληνικής οικονομίας κι έτσι η Ελλάδα βυθίστηκε αναίτια σε έναν νέο κύκλο ύφεσης».

«Έχει καταστεί σαφές ότι μία κυβερνητική αλλαγή είναι αναγκαία προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός νέου τοπίου στην Ελλάδα από το οποίο θα προκύψει και ένα περιβάλλον φιλικό προς την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις. Αυτά τα ζητήματα η μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσει», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Βαρεμένος: “Ποιος σου έδωσε τον λόγο;”-Τζαβάρας: “Το δικαίωμα να αντιστέκομαι”- ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδιο Παππά – Άδωνι στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κεδίκογλου στον Παππά: Είσαστε ένα πρόβλημα της Δημοκρατίας – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ