Ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα: Όσο εσείς ρίχνετε το επίπεδο εγώ θα το ανεβάζω – ΒΙΝΤΕΟ

«Η ταυτότητά σας γράφει είναι ότι είστε ο πιο ψεύτης, ο πιο ανίκανος και ο πιο αποτυχημένος Πρωθυπουργός αυτής της χώρας» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα κατά τη δευτερολογία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά.

«Το ληξιαρχείο της ιστορίας θα γράφει ότι πολύ σύντομα θα είστε ο νεότερος τέως Πρωθυπουργός της χώρας» πρόσθεσε.

 «Κύριε Τσίπρα η χυδαιότητα του λόγου σας είναι η επιβεβαίωση της ενοχής σας και η επιβεβαίωση της πολιτικής σας κατάρρευσής» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας ότι «κάθε μέρα που περνάει το τίμημα για την παραμονή σας στην εξουσία είναι πολύ βαρύ»

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο σημερινό Eurogroup. «Σήμερα το Eurogroup δυστυχώς δεν ενέκρινε όλη τη δόση των 2,8 δισ. ευρώ και κυρίως δεν αποδέσμευσε τα 1,7 δισ. τα οποία προορίζονται για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων. Και ξέρετε τι είπε ο υπουργός Οικονομικών; Δεν τα χρειαζόμαστε, λέει, τα λεφτά αυτά. Μα είναι δυνατόν να λέγονται αυτά από υπουργό της κυβέρνησης σας».

Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε στον Πρωθυπουργό και για τη Siemens. «Βεβαίως και υπάρχει σκάνδαλο Simens» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και έθεσε το ερώτημα «τι έκανε η δική σας κυβέρνηση και τι η δικαστική εξουσία;».

«Εμείς αυτόν τον συμβιβασμό πετύχαμε με την εταιρεία, εάν δεν σας αρέσει ο συμβιβασμός που πετύχαμε, να τον αλλάξετε».

Ανέφερε ακόμη πως «κανένας δεν μου χάρισε κανένα τηλεφωνικό κέντρο, όλα πληρώθηκαν στο ακέραιο». «Αλλού να ψάξετε θαλασσοδάνεια» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης κλείνοντας επεσήμανε ότι «όσο εσείς ρίχνετε το επίπεδο εγώ θα το ανεβάζω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η παρατήρηση του Λεβέντη στον “άγνωστο” βουλευτή – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Οικονόμου στον Καμμένο: Ψάξτε δίπλα σας για τα “αριστερά χέρια” του Τσοχατζόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ