Μηταράκης: Αν σας λείπει ένας υπάλληλος για να λύσετε τα προβλήματα Ασύλου να έρθω εγώ – ΒΙΝΤΕΟ

«Ζητάτε, συνολικά, για την Κεντρική Υπηρεσία Ασύλου έναν υπάλληλο. Αν σας λείπει ένας υπάλληλος για να λύσετε τα προβλήματα Ασύλου να έρθω εγώ κύριε υπουργέ», είπε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ, Νότης Μηταράκης.

Ο κ.Μηταράκης, μιλώντας για το ζήτημα του προσφυγικού στη Χίο, δήλωσε στη Βουλή: «Έστειλε μία επιστολή χθες η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου και λέει ξεκάθαρα ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Ότι αυτό που συμβαίνει στο νησί τους ξεπερνά και τι ζητάνε; Ενίσχυση σε προσωπικό και σε μέσα».

«Το ίδιο σας λένε και οι εργαζόμενοι στην Ελληνική και στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασύλου που διαμαρτύρονται για τις συνθήκες εργασίας τους», τόνισε ο βουλευτής Χίου της ΝΔ και συμπλήρωσε: «Θα μου πείτε κύριε υπουργέ, ότι σας λείπει κόσμος. Έλαβα χθες μία προκήρυξη από το υπουργείο Εσωτερικών για μετατάξεις στην υπηρεσία. Ζητάτε, συνολικά, για την Κεντρική Υπηρεσία Ασύλου έναν υπάλληλο. Αν σας λείπει ένας υπάλληλος για να λύσετε τα προβλήματα Ασύλου να έρθω εγώ κύριε υπουργέ. Να έρχομαι εγώ το πρωί, να βοηθάω. Αν ένας λείπει και λύνει το πρόβλημα».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Ο Μητσοτάκης στο CNBC: Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση στον αέρα με αφορμή τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ