Η Μπακογιάννη στον ΣΥΡΙΖΑ: Η αλήθεια πονάει…

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της βουλευτή της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή η κ. Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «φασιστοειδή αντίληψη της κυβέρνησης» με τον ΣΥΡΙΖΑ να χαρακτηρίζει ως «χυδαιότητες» τις δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη.

«Η αλήθεια πονάει. Το αυταρχικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και η φασιστοειδής αντίληψη της κυβέρνησης επιβεβαιώνεται περίτρανα για άλλη μια φορά, από το ύφος της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ» απαντά η κ. Μπακογιάννη.

«Ο πλουραλισμός και η ελευθεροτυπία οφείλουν να είναι αυτονόητες έννοιες σε μια ευνομούμενη δημοκρατία. Η προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να περιορίσει τον πλουραλισμό, να παραβλέψει τις συνταγματικά κατοχυρωμένες ανεξάρτητες Αρχές, ώστε να επιλέξει τελικά όσους τους είναι «δεοντολογικά» αρεστοί, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Σπίρτζης, δεν θα περάσει. Ευτυχώς η Ελλάδα, παρά τις προσπάθειες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης», προσθέτει η βουλευτής της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

“Χυδαιότητες” χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις της Μπακογιάννη

Μπακογιάννη: Φασιστοειδής η αντίληψη της κυβέρνησης – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ