O Κουρουμπλής για τη δήλωση Πολάκη: Θα μπορούσα να το πω κι εγώ με διαφορετικό τρόπο – ΒΙΝΤΕΟ

Τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη για τους δικαστές σχολίασε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, λέγοντας πως ήταν επιθετική η διατύπωση ωστόσο έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική στους θεσμούς.

«Ας δείξουμε αυτοσυγκράτηση όλοι. Δεν είπε και κάτι προς θάνατον ο Πολάκης και υπήρξε τέτοια αντίδραση», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών στο Μega, ενώ ερωτηθείς αν θα έκανε ο ίδιος τέτοια δήλωση είπε χαρακτηριστικά: «Ο Πολάκης έχει έναν δικό του τρόπο να τα λέει. Θα μπορούσα να την είχα κάνει με ένα διαφορετικό τρόπο ενδεχομένως.  Θα μπορούσε να διατυπωθεί με ένα διαφορετικό τρόπο».

 «Δεν νομίζω ότι δεν δικαιούται να ασκήσει κριτική στο θεσμό (σ.σ. της Δικαιοσύνης). Η κριτική στους θεσμούς μπορεί να γίνει από ένα δημόσιο πρόσωπο, δεν νομίζω ότι είναι αρνητικό».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν δικαστικοί σε παραδικαστικό κύκλωμα, απάντησε μεταξύ άλλων: «Γιατί με προκαλείτε; Πώς αθωώθηκε ο κ. Μαρτίνης στη δίκη; Mην κολλάμε σε αυτό το θέμα».

Τέλος, ερωτηθείς αν τελικά ο κ. Πολάκης έκανε λάθος με τη δήλωσή του, σημείωσε: «Μπορεί να ήταν λίγο επιθετική η διατύπωση, αλλά δεν μπορεί να καταργήσει κανείς το δικαίωμα του κάθε Πολάκη να ασκήσει κριτική στους θεσμούς».

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Κουμουτσάκος για τις δηλώσεις Πολάκη: Το Μαξίμου για δεύτερη ημέρα σιωπά

Χρυσόγονος: Επιπόλαιες και άστοχες οι δηλώσεις του Πολάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Την παρέμβαση του Πρωθυπουργού για τις δηλώσεις του Πολάκη ζητά η Ένωση Εισαγγελέων – ΒΙΝΤΕΟ

Άδωνις: Σε καμία άλλη κυβέρνηση δεν θα παρέμενε υπουργός ο Πολάκης – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ