Μητσοτάκης: Κύριε Τσίπρα αν αναζητείτε οδό διαφυγής παραιτηθείτε τώρα – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής που θα εκλέξει τον επόμενο γραμματέα του κόμματος.

«Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος τη μεταπολίτευση, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και πρόσθεσε ότι αποστολή της ΝΔ είναι η ανόρθωση της Ελλάδας και η «απαλλαγή της χώρας από την πιο ανίκανη κυβέρνηση».

«Η χώρα δεν αντέχει να ζήσει το δράμα του περυσινού καλοκαιριού, δεν αντέχει άλλο τον ανίκανο και ανεύθυνο Πρωθυπουργό. Κύριε Τσίπρα, αν αναζητείτε οδό διαφυγής, παραιτηθείτε τώρα».

«Πρώτο καθήκον μας είναι να φύγει αυτή η παρέα που έγινε κυβέρνηση με ψέματα και αυταπάτες και φόρτωσαν την χώρα με 12 δισ. επιπλέον μέτρα» σημείωσε κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε «Η περήφανη διαπραγμάτευση μας έχει στοιχίσει πέντε φορές περισσότερο και τώρα έρχεται να προστεθεί στον λογαριασμό και το πακέτο των προληπτικών μέτρων».

 «Η κυβέρνηση είναι ένας θλιβερός θίασος από επαγγελματίες ψεύτες και μεγαλομανείς λαϊκιστές, τους ενδιαφέρει η παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος. Ο κ. Τσίπρας επιλέγει τη δραματοποίηση της κατάστασης. Οφείλουμε να πάμε στην κοινωνία και να ενώσουμε τις φωνές μας με όλους εκείνους που ζητούν να φύγει αυτή η κυβέρνηση» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

 

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Διαβάστε επίσης:

Τις επόμενες ώρες η τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Τουσκ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ