Μητσοτάκης: Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης μοιάζει με κινητή εορτή – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δευτερολογία του, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ασφάλεια και το προσφυγικό στη βουλή.

“Το τελευταίο στάδιο του να ψεύδεται κάποιος, είναι ότι αρχίζει να πιστεύει κι ο ίδιος τα δικά του ψέματα ως αλήθειες” είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και απαντώντας στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και σημείωσε: “Ούτε εννόησα ούτε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα έλεγα πως όλοι οι αριστεροί είναι τρομοκράτες, αλλά όλοι οι τρομοκράτες προέρχονται από την ιδεολογική μήτρα της άκρας Αριστεράς. Αυτή είναι μια πραγματικότητα”.

Αναφερόμενος στο προσφυγικό σημείωσε μεταξύ άλλων: “Υπουργοί της Κυβέρνησης δήλωναν «η Ειδομένη θα αδειάσει μέχρι το Πάσχα όμορφα και ωραία». Με τις προθεσμίες γενικά δεν τα πάνε πολύ καλά”.

Σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση τόνισε ότι η ολοκλήρωσή της μοιάζει με κινητή εορτή. “Η υπομονή των πολιτών εξαντλείται και μαζί εξαντλούνται και τα ταμειακά διαθέσιμα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στην Ουάσιγκτον να πάρει ευνοϊκές ρυθμίσεις για το χρέος και γυρισε με άλλα 3 δισ. επιπλέον πιθανά μέτρα. Αν είναι έτσι την επόμενη φορά οι υπουργοί της Κυβέρνησης να μην βγάλουν εισιτήριο επιστροφής! Μόνο aller όχι retour” επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

Απάντησε επίσης στην κατηγορία του κ. Τσίπρα ότι απευθύνεται στα θολά νερά της ακροδεξιάς λέγοντας ότι «δεν απευθύνομαι στα θολά νερά της ακροδεξιάς, απευθύνομαι στα καθαρά νερά του μετριοπαθούς Κέντρου, ο ιδεολογικός προσανατολισμός της ΝΔ είναι σαφής και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, είμαστε η μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη».

“H Νέα Δημοκρατία, πολύ πιο σύντομα από ό,τι πολλοί θα το περίμεναν, θα πάρει στις δικές στις πλάτες τις τύχες της πατρίδας μας” πρόσθεσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης: Όλοι οι τρομοκράτες προέρχονται από την ιδεολογική μήτρα της άκρας Αριστεράς – ΒΙΝΤΕΟ

Τσίπρας: Η ΝΔ ψαρεύει στα θολά νερά ενός ακροδεξιού ακροατηρίου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ